MARS! Come To Poland!
Skontaktuj się z autorem petycji
Echelon to rodzina <3
Jakie to piękne, że gdy jest już (lub raczej dopiero) 60 podpisów, ja rozpoznaję po nazwiskach większość osób podpisujących się pod petycją :D
To pokazuje, że to na prawdę nie jest zwyczajna grupa fanów, a prawdziwa społeczność, w której każdy znajdzie swoje miejsce, przyjaciół i ludzi, którzy go szanują :)
Jestem dumna, że mogę nazywać się Echelonem :') Dziękuję Wam wszystkim! <3
Re: Echelon to rodzina <3
#2: Ola_krewetka :3 - Echelon to rodzina <3
Ojej kocham Cię siostrzyczko <3
Jedno zastrzeżenie. Osoba która pisze petycję, podpisuje ją z imienia i nazwiska, a nie czymś w stylu "Członkowie rodziny Echelon w Polsce". Nie mówicie za wszystkich, za ogół, tylko za siebie. Jeśli chcecie być brani na poważnie, miejscie odwagę się podpisać. Tego typu zwrot sugeruje jakoby wszyscy mieli takie zdanie jak Wy, a tak po prostu nie jest.
Peace and love. ;)
Pomyślałam o tym samym! :D Mimo tego, że z różnych miejsc w kraju, kojarzę conajmniej 3/4 :D
MARShugs <3
Musi się nam udać! Echelon! <3
<3 kisski, koffki, przytulaski, sis <3
Re:
Czyli Twoim zdaniem nie każdy prawdziwy Echelon chce aby oni przyjechali do Polski? ;)
Spokojnie, spokojnie :)
Każdy może wyrazić swoja opinię :) Krytyka nie musi być zła :) nie kłóćmy się, nie sprzeczajmy! Zamiast negatywnych komentarzy chcę tu wiedzieć dziesiątki wiadomości zarażających pozytywną energią i wiarą w marzenia! Możemy wszystko!
UDA NAM SIĘ ECHELONIE!
Właśnie spokojnie, uda nam się i czeka nas kolejny cudowny koncert chłopaków!
Przecież oni kochają nas tak samoo jak my ich :DD
I pierogis i kiełbase i kobiety :DDDD
AKTYWACJA
NIE ZAPOMNIJCIE O AKTYWACJI SWOJEGO GŁOSU POPRZEZ ZAAKCEPTOWANIE GO NA POCZCIE!!!
Ile podpisów?
Ile plus minus musimy uzyskać, by nasza petycja była brana pod uwagę?
Re: Ile podpisów?
#19: zafascynowana - Ile podpisów?
Petycja zostanie przesłana do agencji w momencie gdy będzie conajmniej 2000(może 3000) głosów. Wcześniej nie ma sensu jej wysyłać :) Dlatego tak nam zależny na tym by zebrać je jak najszybciej :)
Re: Re: Ile podpisów?
#20: Echelon Polska - Re: Ile podpisów?
A nie ma jeszcze nawet 500 FUCK ECHELONIE!!!
Re: Re: Re: Ile podpisów?
#21: Iza z Marsa - Re: Re: Ile podpisów?
ale spokojnie :) zamiast tracic nerwy wykorzystajmy energie do akcji :)
Jejku, tak bardzo zależy mi na kolejnym ich koncercie rodzino Echelon łączmy sie <3
| This discussion has been closed. |
<30
Marsi <30