Apel o rozpatrzenie i przyjęcie przez Sejm RP ustawy o związkach
Skontaktuj się z autorem petycji
Re:
"nawet?" Jan Paweł II był tylko człowiekiem, uwierz, że szerokie grono ludzi w tym kraju niekoniecznie padało przed nim na kolana, a poza tym nie sądzę, żeby w swej pokorze chciał uzurpować sobie prawo do ustawiania życia wszystkim...
Dla mnie ta ustawa to czysta oczywistość. Paranoją jest traktowanie części społeczności jakby nie istniała. Nie trzeba być homoseksualistą, ani be, żeby zgadzać się z powyższą ustawą, bo na przykład ja jestem hetero. Częśc ludzi jest pod jawnym uciskiem i muszą się ukrywać z powodu chorych uprzedzeń, które powstały z nikąd, bo przecież homoseksualiści istnieli zawsze i do pewnego momentu nie było to niczym dziwnym. Zróbmy w końcu porządek z tym ograniczonym przez uprzedzenia światem.
Re:
#85: - Dla mnie ta ustawa to czysta oczywistość. Paranoją jest traktowanie części społeczności jakby nie istniała. Nie trzeba być homoseksualistą, ani be, żeby zgadzać się z powyższą ustawą, bo na przykład ja jestem hetero. Częśc ludzi jest pod jawnym uciskiem i muszą się ukrywać z powodu chorych uprzedzeń, które powstały z nikąd, bo przecież homoseksualiści istnieli zawsze i do pewnego momentu nie było to niczym dziwnym. Zróbmy w końcu porządek z tym ograniczonym przez uprzedzenia światem.
Lubię to!
| This discussion has been closed. |