NIE dla Mai Sablewskiej w X Factor
Skontaktuj się z autorem petycji
śmiech na sali z Was
I bardzo dobrze !! - Maja jest ok i radzi sobie jako juror !!! Za to Wy z tą petycją raczej kiepsko sobie radzicie .....
Gratulacje dla pomysłodawcy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moim zadniem maja radzi sobie od nich o 100 % lepiej !!!!
Naszczęście podobno już podpisała kontrakt na kolejne edycje - SUPER.
MAJKA - powodzenia jesteś the best !!!!!!!!!!!!!
Re:
buhahaha ,jestes smieszna !wynik rosnie z dnia na dzien z godziny na godzine... a konto z tego co widze było załozone 3 albo 4 dni temu ...Ośmieszasz sie ....sprawdz inne petycje !tam tygodniami czekaja na dobry wynik !
Re:
jaja sobie robisz? Maja jest do niczego jako juror ! jej wypowiedzi sa bez dowcipu i polotu ...nawet publicznosc sie nie smieje buhahaha poza tym jest fałszywa.Nawet najblizszym współpracownikom wbijała nóz w plecy- Doda ,Edzia... kazda co z nia pracowała ma ja gdzies .... teraz ma debiutantów bo zadna gwiazda na poziomie nie chce miec z nia do czynienia !!!Łapiecie sie na jej kłamstwa i manipulacje.Co do petycji to obejrzałem inne i tam długo sie czeka na rezultaty ...mało ludzi chce podpisywac petycje !Sprawdz wyniki z ostatnich dni a sie przekonasz ze przeciwników Sablewskiej nie brakuje !
Maciek
Re:
no troche przesadzasz oni przynajmniej znaja sie na rzeczy i okreslaja wystep a nie wyglad czy nazwe grupy she sucks
Gość
Tej pani juz dziekujemy!
Re: śmiech na sali z Was
#2: przemek - śmiech na sali z Was zgadzam się w 100%. przeraża mnie ta akcja bo jest taka durna. a ja np chce ją oglądać bo choc jest celebrytką to czasami ma więcej do powiedzenia niż np Foremniak w "mam talent". Dlatego nie oglądam juz "mam talent" i nie płacze jak wy. jak zobacze Curuś w tym programie to w ogóle nigdy tego już nie włącze. Lepiej byście się tą "polską angeliną" zajeli albo Dodą które nic nie wnoszą do polskiej muzyki. tragedia. zakompleksione istotki
| This discussion has been closed. |