Petycjeonline.com

Ochrona Górek Czechowskich w Lublinie

Zaproszenie!

Michał#1 Mar 17, 2016, 17:45

Bardzo dobra inicjatywa...

Gość#2 Mar 17, 2016, 18:25
Panie Prezydencie ! To jedynie takie miejsce nie tylko na Czechowie, ale i w Lublinie. Dookoła gdzie nie spojrzeć, bloki. Ja wiem, że w dzisiejszym świecie liczy się najbardziej ,,kasa", ale nie niszczmy Górek Czechowskich. Możemy zrobić park, itp., ale nie niszczmy ich !!!
każdy#3 Mar 18, 2016, 00:29

ciągle rozbudowywujący się lublin nie pocieszy się parkiem saskim, wąwozem na lsmie i kalinie, zalewem... to jest najpoważniejszy argument. trzeba też coś zorganizować na czechowie i sławinku - myślę, że kolejny park świetnie by się przyjął i byłyby to swojego rodzaju płuca dla mieszkańców i budowanej drogi. na pewno na polskiej mapie za taką inicjatywę miasto zostałoby nagrodzone przez innych i może stalibyśmy się dla nich wzorem? niestety, szkoda, że ziemia już została odebrana firmie ECHO, która miała wybudować centrum handlowe - miasto sprzedało działkę budowniczym mieszkaniowym TBV... ja już nadzieję straciłam :-(

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.