RATUJMY PSY I KOTY ZE SCHRONISKA W JOZEFOWIE
Skontaktuj się z autorem petycji
Gość#1 Nov 24, 2011, 19:49
Nie można pozostać obojętnym na życie, nawet zwięrząt. Ponieważ bez nas nie dadzą sobie rady w świecie.
Gość#3 Nov 29, 2011, 00:45
Chciałabym,aby w XXI w. cały świat zjednoczył się w przekonaniu, że zwierzęta są naszymi przyjaciółmi. Marzę, aby nadszedł czas wspierania schronisk,czas wolny od bezpańskich zwierząt,wolny od okrucieństwa jakie zadają podli ludzie niewinnym stworzeniom.Zadbajmy o porządek globalny poczynając od swoich miast,gmin,województw itd. Nie zamykajmy schronisk!Wspierajmy akcje na rzecz bezdomnych czworonogów!Niech podpisana przeze mnie petycja będzie cegiełką do budowania zrozumienia i miłości do zwierząt.
Gość#4 Dec 02, 2011, 20:17
ratujmy zwierzęta!!!!
Gość#5 Dec 04, 2011, 10:27
Ratujmy schronisko!
Gość#6 Dec 04, 2011, 11:11
Wystarczy, że na Ukrainie się dzieją "cuda"
Gość#7 Dec 04, 2011, 21:05
właśnie ratujmy schronisko!!
Gość#8 Dec 09, 2011, 18:28
Mam nadzieję, że wyratujemy te biedne psiaki i koty.
Gość#9 Dec 09, 2011, 18:37
Pomozmy schronisku i przede wszystkim tym bezbronnym zwierzetom
Gość#10 Dec 09, 2011, 23:34
rozgłoście to wśród znajomych
Gość#11 Dec 11, 2011, 22:52
A potem wezmą się za domy starców...coś mi to przypomina.
Gość#12 Dec 12, 2011, 14:02
Ratujmy zwierzęta
Gość#13 Dec 20, 2011, 00:56
Popieram autora petycji
Ratujmy!
Ratujmy!
Gość#15 May 22, 2012, 09:33
Tylko to możemy zrobić ,przy całej znieczulicy i braku szacunku... Jestem za opieką nad zwierzętami w każdej firmie. Są bezbronne i.... Niestety skazane na człowieka.
Rocky#16 Nov 22, 2012, 18:44
Byłam w schronisku w Józefowie i oni nie mają zamiaru usypiać tych zwierząt.Wolontariusze i dyrekcja stara się zapewnić im jak najlepsze warunki.
Jednak cieszę się, że tak wielu osobom nie jest obojętny los psów:).
Jednak cieszę się, że tak wielu osobom nie jest obojętny los psów:).
ab#17 Jan 05, 2013, 19:25
nie można tak zostawić bezbronnych zwierząt
Gość#18 Jan 09, 2013, 01:45
Życie zwierząt zależy tylko i wyłącznie od nas, nie bądźmy obojętni. To nasz odpowiedzialność.
Gość#19 Jan 25, 2013, 18:39
psiaki tez zasługuja by zyc.
aaa#20 Mar 11, 2013, 15:53
BZDURY PISZECIE! Najpierw sprawdzcie czy to prawda...
Info ze strony schroniska:
"Szanowni Państwo,
Na portalu Facebook oraz innych forach znów pojawia się informacja dotycząca zamknięcia naszego schroniska i uśpienia 600 psów.
Ponieważ otrzymujemy maile i telefony w tej sprawie, postanowiliśmy umieścić krótkie sprostowanie.
Powyższa informacja nie jest prawdą. Co więcej, schronisko w Józefowie nie jest autorem tego tekstu.
Informacja ta pojawiła się w 2011 roku i krążyła po Internecie, ale nigdy nie była udostępniana ani na naszym fanpage'u, ani na oficjalnej stronie czy stronie wolontariuszy.
Schronisko rzeczywiście miało poważne problemy, część z nich pozostała, wiele psów nadal od dawna czeka na swoje nowe domy, ale nigdy nie brano pod uwagę tak drastycznych rozwiązań jak uśpienie psiaków.
Osoby podane w kontakcie nigdy nie potwierdziły tych informacji. Nie znamy autora tej notatki."
Info ze strony schroniska:
"Szanowni Państwo,
Na portalu Facebook oraz innych forach znów pojawia się informacja dotycząca zamknięcia naszego schroniska i uśpienia 600 psów.
Ponieważ otrzymujemy maile i telefony w tej sprawie, postanowiliśmy umieścić krótkie sprostowanie.
Powyższa informacja nie jest prawdą. Co więcej, schronisko w Józefowie nie jest autorem tego tekstu.
Informacja ta pojawiła się w 2011 roku i krążyła po Internecie, ale nigdy nie była udostępniana ani na naszym fanpage'u, ani na oficjalnej stronie czy stronie wolontariuszy.
Schronisko rzeczywiście miało poważne problemy, część z nich pozostała, wiele psów nadal od dawna czeka na swoje nowe domy, ale nigdy nie brano pod uwagę tak drastycznych rozwiązań jak uśpienie psiaków.
Osoby podane w kontakcie nigdy nie potwierdziły tych informacji. Nie znamy autora tej notatki."
Gość#21 Apr 09, 2013, 12:28
To dobry sposób na zwrócenie uwagi organów decyzyjnych na problemy finansowe, z którymi boryka się to schronisko mimo wysiłków ludzi dobrej woli.Może coś drgnie w ich sercach i zaczną wspierać zamiast stosować sankcje wobec schroniska.chyba najważniejsze jest życie tych zwierząt.
Gość#22 Aug 27, 2013, 00:10
Uważam że to naprawdę ważna sprawa , ale dowiedziałam sie od znajomej ze ktoś rozpuścił tę plotkę żeby więcej zwierząt było adoptowanych i krąży
ona tak po internecie od kilku lat .
| This discussion has been closed. |