Stop Pomówieniom - za uniewinnieniem Andrzeja Żuromskiego
Skontaktuj się z autorem petycji
jestem legomska napisz do mnie
jestem legomska napisz do mnie
#82: poster - pomawiacz Barcelona (Łukasz Legomski)
Napisz do mnie [email protected] może jestesmy rodziną
Stop dla kłamliwych małych świadków i świadków koronnych .Czas z tym skończyć .Stop pomówieniom . Każdego można pomówić . Sędziego , prokuratora , policjanta . ŻENADA . Prokuratura i sąd robią co chcą .Świadek koronny jest jak pies na łańcuchu .Powie co chce prokurator i sąd . Tragedia dla ludzi pomawianych !
#20: - Re: Prosze Pana,Pani a gdzie Pan,Pani w naszym kraju widzi DEMOKRACEJE?. Sam fakt zamykania ludzi na podstawie pomowiem budzi watpliwosci a cwaniakami to bym nazwala wlasnie tych prokuratorow ktorzy wspolpracuja z tymi donosicielami.TAK WLASNIE, TU KTOS JEST PRZYPADKIEM U WLADZY I DLATEGO TAK SIE DZIEJE JAK SIE DZIEJE!
Najlepiej to nie zadawać sie z ludzmi ktorzy robia przekrety nie utrzymywac kontaktu ze znajomymi w moim zyciu namieszali zarowno znajomi jak i ludzie majacy wplywy polityczne prace tez stracilem bo bardzo sie staram i za to bylem gnebiony najlepiej wcale z nikm nie utrzymywac blizszych relacji bo ludzie sa zawistni i sa zdolni by zniszczyc komus zycie. Popieram Cie zurom bo tez bylem pomawiany i wiekszosc rzeczy nie bylo prawda prawde Paweł powiedzial zadne pieniadze nie naprawia krzywdy
Re: pomawiacz Barcelona (Łukasz Legomski)
#82: poster - pomawiacz Barcelona (Łukasz Legomski)
Miałem przyjemnośc z tą gnidą siedzieć pod celą ,nawet w AŚ pomawiał ludzi. Zmanipulował wychowawców a raczej omamił i zrobił koło dupy nie jednemu aresztantowi. Okradał ziomków pod celami z papierosów i kart telefonicznycz. Masakra !świnia nie człowiek. Omamił jakąś laskę ta głupia odwiedzała go i zaopatrywała w tytoń itp .
| This discussion has been closed. |