W sprawie remontu Oddziału Dziecięcego w szpitalu w Koszalinie
Skontaktuj się z autorem petycji
Popieram w 100%. Remont potrzebny jest natychmiastowo!!
Wyremontowanie akurat tego oddziału powinno być priorytetem. Choc warunki tam panujące miały byc tylko tymczasowe- niestety od wielu lat nic tam sie nie zmienia.
Wszystko po remoncie tylko nie martwią się o nasz małe pociechy !!! Lepsze warunki mają w domu dla bezdomnych ! Niż na tym oddziale weźcie się wkoncy za jakieś remonty ! Ja byłam tam 2 lata temu i szczerze Widzę ze nadal nic się nie zmieniło !
Dwa lata temu leżałam z moim 5miesiecznym synkiem, który miał zapalenie płuc. Gdyby nie to, że opieka pielęgniarek była genialna przypuszczam, że przezywalabym tam traume. Warunki okropne. Myślałam, że po tych dwóch latach coś się zmieni. Tak wszyscy łącznie z personelem tak myśleli. A jednak....
Popieram w całym zakresie
Re:
A jest tak dlatego ,że dyrektor szpitala ma w nosie pacjentów a swoja polityka spowoduje iż szpital padnie i zostanie sprzedany. I o to najprawdopodobniej dyrektorowi chodzi.
Opiekun który jest z dzieckiem na oddziale, ma do dyspozycji jedynie twarde krzesło. Proszę sobie wyobrazić siedzieć przy dziecku dzień i noc. Nie spać i nie okazywać zmęczenia dziecku. Uśmiechać się , pocieszać , padając ze zmęczenia. Oczywiście mamy i inne osoby dorosłe są przecież na baterie. Mogą wszystko.
Popieram w 100% Spędziłam z 2 - miesięczna córeczka 10 dni w 2011,widzę że prawie nic się nie zmieniło, no może to że nie spi się na swoich materacach które trzeba było zwija ok 6 rano
Re:
dramat..dramat..dramat!!inaczej opisa się tego nie da. POPIERAM W 100% . Remont potrzebny jak
najszybciej
Popieram w 100%. Remont potrzebny jest natychmiastowo!!
| This discussion has been closed. |