Petycja o wprowadzenie rozwiązań w leczeniu oraz diagnozowaniu Fibromialgii
Skontaktuj się z autorem petycji
Jestem chora na Fibro ,nie wiem kiedy ostatnio spałam . Chciałbym już umrzeć, nie da się żyć z tym bólem :(
:-)bo chce pomic
Chorym należy się odpowiednie traktowanie. I leczenie.
Re:
Prosze udac sie do rematologa,rowniez cierpi na ta chorobe goraco pozdrawiam
Re:
witam was wszystkich.ja rowniez choruje na fibro mecze sie to za malo powiedziane to sie ZDYCHA mam 53 lata chodze od judasza do kajfasza i slysze ze w polsce nie ma tej choroby w rejestrze.wiec co robic dalej bezradnosc!!! niemoc!!!!!!!!pozostawieni sami sobie to straszne 30 lat pracy w polsce i zostawiona sama sobie by ZDYCHAC!!!POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE!niech dobry bog da nam sile i laski by wytrwac w tym UKRYTYM NIEWIDOCZNYM KALECTWIE!!!!!!!
fibromialgia
cierpie nie nie cierpie; ZYCHAM NA TE CHOROBE !!! To straszna choroba NIEWIDOCZNY ZABOJCA!!!! ODBIERA WSZYSTKO!w polsce zostajemy zdani na siebie bez pomocy.Nie jest wpisana w rejestr chorobw niemczech ludzie otrzymujarete poniewaz niezdolnosc przy tej chorobie wykluczaich do pracy. W polsce sami chodzimy od judasza do kajfasza i nic bez skutku blakamy sie latami ,maja nas za wariata,choroba ta nie miesci sie w rejestrze chorob W polsce!JESTESMY WYKLUCZENI TO ZBRODNIA!mam53 lat 30 lat pracy i co?ZDYCHAC!!!w panstwie polskim samotnie bezradnie i w cierpieniu!POZADRAWIAM WSZYSTKICH CALYM SERCEM!
| This discussion has been closed. |