Apel w sprawie Julii G. - znanej behawiorystki i petsitterki
Magda U. |
/ #80 Re: Re: KTO JEST BEZ WINY NIECH PIERWSZY RZUCI KAMIENIEM!2014-07-14 14:23#78: - Re: KTO JEST BEZ WINY NIECH PIERWSZY RZUCI KAMIENIEM! Kolejne idiotyczne bzdury. Jakby czytał Pan ze zrozumieniem, to zrozumiałby Pan/Pani, że klucze do mieszkania posiadała tylko Dominika która BYŁA W NORWEGII i pani Julia, która raz mowi, że koty widziała, a potem mówi, że ich nie widziała i przyznała, że sama zaczęła ich szukać dopiero po 2 dniach! No litości! Nie jest pomówieniem to, co jest prawdą. Cytować kodeks to ja sobie tez mogę, ale wykładnia przepisów to zupełnie coś innego. Faktem jest, że jak Dominika wyjezdzała miała sześć kotów, jak wróciła miała cztery, matematyka jest chyba prosta. Pani Julia miała szansę wykazac skruchę - mogła chociaż kontaktować się z Dominiką, pytać co u niej, wpadać etc., wykazać JAKIEKOLWIEK zainteresowanie, ale była zbyt zajęta udzielaniem wywiadów. Znakomita behawiorystka, która POJĘCIA NIE MIAŁA że koty mogą wchodzić do pralki, no brawa! Pani Dominika robi wszystko w sposób zgodny z prawem, co nie znaczy ze zamierza dzielić się szczegółami które mogłaby wykorzystać strona przeciwna.
"Czy Wy nie macie sobie czegoś do zarzucenia? czy nikt z was nigdy nie spowodował wypadku, czy nikt z Was nigdy nie uniknął fuksem przykrych konsekwencji swojego niedopatrzenia? Wydaje mi się, że prawie każdy ma coś na sumieniu. Nie, nie mam. Jak ktoś powierzał mi swoje rzeczy czy mieszkanie, to strzegłam ich jak oka w głowie. A żywe stworzenia? W głowie mi się to nie mieści. Tym bardziej że pani Julia BRAŁA ZA TO PIENIĄDZE, to nie była pani Zdzisia zza ściany, ale profesjonalistka, która chwali się profesjonalnym podejściem do opieki nad zwierzętami, a nie liczy zwierząt kiedy wychodzi z mieszkania i uważa, że to normalne, że dwóch kotów nie widzi przez DWA dni kiedy się nimi opiekowała. |
|
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
STOP zwrotowi 136 psów do hodowli, gdzie były przetrzymywane w nieludzkich warunkach!
OTWARTY LIST DO PREZYDENTA DONALDA J. TRUMPA
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
APEL O WSPARCIE DLA MEDYCYNY NATURALNEJ I ZIELARSTWA
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
Społeczny apel o jawność działań Policji w sprawie Beaty Klimek
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
#RatujmyFyrtel
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
"Chrońmy zdrowie psychiczne dzieci w Oświęcimiu!"
490 Utworzone: 2025-06-14
#BezDyplomuNieDotykaj – STOP nielegalnym zabiegom medycznym!
531 Utworzone: 2025-05-23
Apel do Pani Prezydent Aleksandry Kosiorek o uniemożliwienie zabudowy zielonych i leśnych terenów przy ulicach Bosmańskiej i Śmidowicza oraz wprowadzenie konkretnych zmian do MPZP dzielnicy Oksywie.
3029 Utworzone: 2025-04-16
PETYCJA O STWORZENIE JEDNOLITYCH STANDARDÓW OPIEKI NEONATOLOGICZNEJ W POLSCE
2814 Utworzone: 2025-05-30
WEZWANIE WŁADZ GMINY MIASTA RADOMIA ORAZ GMINY JEDLNIA LETNISKO DO REMONTU ULICY PORANNEJ
408 Utworzone: 2025-05-26
Petycja mieszkańców Gminy Siepraw w sprawie uwzględnienia protestu przeciw przebiegowi trasy drogi S7 na odcinku Kraków – Myślenice przez Gminę Siepraw
929 Utworzone: 2025-06-04
Kolej na Żuławy - petycja w sprawie budowy linii kolejowej Gdańsk - Wiślinka - Nw. Dwór Gdański - Elbląg
1566 Utworzone: 2025-05-23
Petycja w sprawie dostępności infrastruktury wodnej dla żeglarzy i wodniaków w województwie pomorskim
301 Utworzone: 2025-06-12
Ocalmy rzekę Ner i Górkę Charbicką!
535 Utworzone: 2025-06-04
Sprzeciw wobec zniesienia bonifikaty przy wykupie mieszkań komunalnych w Szczecinie
64 Utworzone: 2025-06-14
Przywróćmy estakadzie kolejowej w Gorzowie Wielkopolskim jej dawny blask!
118 Utworzone: 2025-06-13
Petycja w sprawie ochrony unikalnego charakteru Wyspy Sobieszewskiej
4594 Utworzone: 2025-05-14
Petycja do Ojca Świętego Leona XIV w obronie Kapłana o.Daniela Galusa, Wspólnoty Miłość i Miłosierdzie Jezusa i Rodziny MiMJ
255 Utworzone: 2025-05-31
STOP zwrotowi 136 psów do hodowli, gdzie były przetrzymywane w nieludzkich warunkach!
24053 Utworzone: 2025-05-30
Przywróć timeouty za słowo "test" na czacie Twitcha xsmarky999!
19 Utworzone: 2025-06-15
PETYCJA OBYWATELSKA w sprawie utworzenia łąk kwietnych na terenach Wołomina
93 Utworzone: 2025-04-19
List otwarty w sprawie strategicznego podejścia do edukacji w Gminie Michałowice
295 Utworzone: 2025-06-10
Petycja o wliczanie oceny z religii/etyki do średniej ocen oraz utrzymanie dotychczasowego wymiaru godzin z tych przedmiotów.
23417 Utworzone: 2024-02-02
PETYCJA w sprawie powstania ścieżki pieszo-rowerowej na ul. Narodowej w miejscowościach Brzezie i Ujazd.
71 Utworzone: 2025-06-12
Sprzeciw dla budowy zakładu do mechaniczno–cieplnego przetwarzania odpadów wraz z infrastrukturą towarzyszącą
77 Utworzone: 2025-06-12