STOP PRZEMOCY WOBEC DZIECI
kusmir |
/ #102014-10-13 11:10Podpisałam Petycję, pomimo że wiem, że to nic nie da w tzw " Państwie Prawa". - Na podstawie tego co przeżyłam i nadal przezywam wraz z dorosłym już dziś dziećmi, twierdzę że najbardziej patologiczna grupą w Polsce jest Polski Wymiar Sprawiedliwości. Nikt nie sprawuje nad nimi kontroli, robią co chcą, pozbawieni są podstawowych cech czlowieczeństwa. nie ponoszac z tego tytułu zadnych konsekwencji, a wprost przeciwnie immunitety, wysokie wynogrodzenia, emerytury. nie płaca podatków od tzw. "kopertówek". Adwokaci nie mają kas fiskalnych i nie wydają pokwitowań wpłat za usługę ..... itp. Co z tego, że mamy Konstytucję, podpisaliśmy Helsinską Fundację Praw Człowieka, mamy niezłe Prawo. W "Państwie Prawa" liczy się tylko jedno - "ile dasz tak masz"...- ofiary stają sie przestepcami a przestępcy "wzorowymi rodzicami i obywatelami Tego Kraju jeśli zapłacą odpowiedniej osobie odpowiednie nieoficjalne tzw. "wynagrodzenie". Wiele lat temu, w celu ukrócenia korupcji miały być zainstalowane kamery i rozprawy miały byc nagrywane. zainstalowano bramki dla obrony Sędziów - z pewnościa nie przed przestępcami, z którymi są "zaprzyjażnieni" a przed skrzywdzonymi obywatelami Tego Kraju. Czy moje dzieci, dziś już dorosłe osoby, jak je ktoś skrzywdzi póją szukać Tzw. Sprawiedliwości W Sadzie?... Z pewnościa nie - po "piekle" jakie przeżyły... - Walczymy z pedofilią. Jak można wygrać tę walkę, jeśli Sądy Rodzinne i to w stolicy wspierają pedofili, karmienie własnego dziecka narkotykami - 'im głupsza tym łatwiejsza'.., nie przesłuchuje się żadnych światków , nawet wychowawcy klasy, czy kuratora Sądowego... - znęcanie psychiczne i fizyczne nad rodziną, składanie fałszywych zeznań (różne, w róznych sprawach na ten sam temat), próba pozbawienia życia, okradanie, demoralizacja dzieci czy pedofilia to czyny mało społecznie szkodliwe.....dla Sądu i Prokuratury. Za próbę walki o dobro dzieci byłam zastraszana i grożono mi itp. Może nalezy zacząc od odebrania przywilejów i od oczyszczenia Wymiaru Sprawiedliwości z "bestii" zgodnie z Konstytucją - podobno jesteśmy równi wobec prawa.., namy prawo do sprawiedliwego procesu itp...... Z pewnocia są i uczciwi prawnicy ale są oni w miejszości albo się boją.swoich kolegów .... Efekty działalnosci Polskiego wymiaru sprawiedliwości dot. mojej rodziny: - córka karmiona srodkami odurzającymi i wykozystywana przez niegi i jego kolegów seksualnie - psychicznie chora. - syn cięzko chory podobno SM, - drugi syn uciekł z kraju po rozesłaniu za nim listów gończych - nie chciał zdradzic gdzie mieszka jako student - bardzo znerwicowany - ja ciezko chora po przebytych b. silnych stresach,itp...... Sprawa toczy sie 21 lat w Sadzie w warszawie 9ja uciekłam z Warszawy), czy jest ktoś kto może mi pomóc?.. ... P.S. Sędzia w nagrodę za niszczenie uczciwych ludzi i wspieranie przestępców w Polsce, w 2012r podpisem Pana Prezydenta otrzymał nominację do Sądu Okręgowego.......
|
|
Apel do Prokuratora Generalnego Adama Bodnara
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
OTWARTY LIST DO PREZYDENTA DONALDA J. TRUMPA
WSTRZYMAĆ ZAPRZYSIĘŻENIE!
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
Społeczny apel o jawność działań Policji w sprawie Beaty Klimek
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
Murem za naturą: apel w obronie medycyny naturalnej
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
APTEKA DLA PACJENTA, A NIE TYLKO DLA APTEKARZA. APEL O POTRZEBNĄ DEREGULACJĘ PRAWA
53543 Utworzone: 2025-05-26
Nauczyciel wychowania przedszkolnego to zawód – NIE dla zmian pod przykrywką ratowania systemu!
35306 Utworzone: 2025-07-08
PETYCJA O STWORZENIE JEDNOLITYCH STANDARDÓW OPIEKI NEONATOLOGICZNEJ W POLSCE
5620 Utworzone: 2025-05-30
PETYCJA MIESZKAŃCÓW W SPRAWIE ZACHOWANIA DRZEWA PRZY UL. PARTYZANTÓW W SIEDLCACH
172 Utworzone: 2025-07-14
Petycja wobec planowanego zamknięcia Oddziału Ginekologiczno- Położniczego w SPZOZ Szpitalu im. dr. J. Dietla w Krynicy- Zdroju
1552 Utworzone: 2025-07-11
Petycja w sprawie wyłączenia aptek z obowiązku udziału w systemie kaucyjnym
884 Utworzone: 2025-07-11
NIE dla zatrudniania w przedszkolach osób bez kwalifikacji pedagogicznych!
8416 Utworzone: 2025-07-07
STOP hotelom pracowniczym w domach jednorodzinnych – dla bezpieczeństwa i spokoju mieszkańców!
550 Utworzone: 2025-07-12
Petycja w sprawie linii autobusowej 817
302 Utworzone: 2025-07-12
Petycja w obronie Stacji Turystycznej Orle
1472 Utworzone: 2025-07-08
Nie dla niemieckiego „Kaiserbrücke” w centrum polskiego Wrocławia.
329 Utworzone: 2025-07-12
Kolej na Żuławy - petycja w sprawie budowy linii kolejowej Gdańsk - Wiślinka - Nw. Dwór Gdański - Elbląg
2772 Utworzone: 2025-05-23
basen-olimpijski-kraków
62 Utworzone: 2025-07-14
Murem za naturą: apel w obronie medycyny naturalnej
12786 Utworzone: 2025-01-30
PETYCJA OBYWATELSKA w sprawie zaniechania zwołania Zgromadzenia Narodowego w dniu 6 sierpnia 2025 r. celem zaprzysiężenia Karola Nawrockiego
981 Utworzone: 2025-07-07
Petycja przeciwko wycince alei wiązów i klonów na ul. Wojska Polskiego
1448 Utworzone: 2025-05-03
Apel do Prokuratora Generalnego Adama Bodnara
14444 Utworzone: 2025-06-23
Protest w sprawie usunięcia z MPZP planowanych dróg 1KDL i 1KDZ łączących drogę krajową nr 78 z ulicą Władysława Łokietka / Suchogórską w Bytomiu Stolarzowice
557 Utworzone: 2025-06-30
Petycja o budowę rond zamiast sygnalizacji świetlnej na skrzyżowaniach Obwodnicy Witomińskiej z ul. Kielecką i ul. Chwarznieńską w Gdyni.
283 Utworzone: 2025-06-19
Stop reaktywacji kopalni piaskowca w Wysoczanach – ratujmy nasze zdrowie, domy i środowisko!
230 Utworzone: 2025-07-10