Stop bezprawnym badaniom w RODK
Quoted post
Gość |
#152 Re: Re: Re: Re: Re: Sędzia żąda - RODK wykonuje2014-10-13 13:24#117: częstochowa - Re: Re: Re: Re: Sędzia żąda - RODK wykonuje bicie dzieci przez matke to dla biegłych w częstochowie "prawidłowe podstawy rodzicielskie" opinie podpisały: Joanna Zalewska,Anna Nanys-Wróbel,Irena Janeczek. pozdrawiam. |
Odpowiedzi
OLA NOWAK |
#220 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sędzia żąda - RODK wykonuje2017-06-23 20:29:14#152: - Re: Re: Re: Re: Re: Sędzia żąda - RODK wykonuje WIEM ZE ZBIGNIEW PASTUSZKA MA ZONE CHORA NA SCHIZOFRENIE ,DLATEGO TAK MSCI SIE NA LUDZIACH ,SZCZEGOLNIE NA KOBIETACH. ZROBI WSZYSTKO Z DZIECKIEM CZLOWIEKIEM ZA PIENIADZE. ZBIGNIEW PASTUSZKA PSYCHIATRA, ROBI TAK DLATEGO ZE JEGO ZONA MA SCHIZOFRENIE, DZIECI SA ZANIEDBANE . FACET MSCI SIE ZA ZONE SCHIZOFRENICZKE |
Gość |
#221 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sędzia żąda - RODK wykonuje2017-06-24 07:55:22#152: - Re: Re: Re: Re: Re: Sędzia żąda - RODK wykonuje ZBIGNIEW PASTUSZKA PSYCHIATRA, ZNISZCZYL MI DZIECKO. NISZCZY LUDZI BO JEGO ZONA MA SCHIZOFRENIE PARANOIDALNA. GOSC NA ZLECENIE ZADU POLKIEGO ZNISZCZY CI DOKUMENTY, ZROBI Z CIEBIE WARIATA I WSADZI DO ZAKLADU PSYCHIATRYCZNEGO NA STALE. SKURWYSYMN ODDALES MI DZIECKO DO CHOREGO PSYCHICZNIE OJCA, ZNISZCZYLES MI DOKUMENTY A DZIECKO JEST WYKORZYSTYWANE . SKURWYSYNU ZBIGNIEWIE PASTUSZKO ZONA TWOJA JAK MA GORSZY DZIEN TO CHOWA SIE POD LOZKO TAK MA CIEZKO SCHIZOFRENIE DLATEGO POMSCILES SIE NA MNIE I MOIM DZIECKU, Z ZAZDROSCI ZE DZIECKO MOZE MIEC LEPSZY LOS OD TWOICH. JESTES NIEBEZPIECZNY JAKO PSYCHIATRA SKURWYSYNU TAK MASZ CHORA ZONE PSYCHICZNIE, DLATEGO TAK SIE MSCISZ NA LUDZIACH. ZBIGNIEW PASTUSZKA PSYCHIATRA Z RODK KIELCE. |
Gość |
#223 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sędzia żąda - RODK wykonuje2017-06-24 08:22:04#152: - Re: Re: Re: Re: Re: Sędzia żąda - RODK wykonuje WYROK POLITYCZNY POLSKA WYDALA NA MNIE W 2015 ROKU PRZY POMOCY RODK I ZBIGNIEWA PASTUSZKI PSYCHIATRY. UBIEGAM SIE O AZYL POLITYCZNY. TEN SKURWYSYN KTORY JEST PSYCHIATRA JEST NIEBEZPIECZNY, ZNISZCZY CI WSZYSTKO, PRACUJE DLA SKORUMPOWANEGO POLSKIEGO ZADU, JAK TEN SKURWYSYN MA SERCE WSADZIC KOGOS ZDROWEGO DO ZAKLADU PSYCHIATRYCZNEGO. DLATEGO ZE ZONA JEST ZE SCHIZOFRENIA, MOZE DLATEGO TAK SIE MSCI. JA JUZ DO SKURWYSYNSKIEJ POLSKI NIGDY NIE WROCE, SKURWYSYNY POLAKI POWIEDZIALY MIBZE ANGLIA TORTURUJE TYLKO TROCHE, ALE ZEBYM WIEDZIALA JAK TORTURUJE POLSKA ,JAK SCISKA , PA, PA POLACZKI. MAM NADZIEJE ZE AZYL POLITYCZNY DOSTANE W FAJNYM KRAJU, DLA SIEBIE I MOJEJ CORECZKI. POSCISKAJCIE SIEBIE, TO MOZE PRZESTANIECIE SCISKAC |
ANNA |
#228 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sędzia żąda - RODK wykonuje2017-09-13 21:42:30#152: - Re: Re: Re: Re: Re: Sędzia żąda - RODK wykonuje LUDZIE CO SKURWYSYNSKI8 PASTUSZKA ROBI Z LUDZMI. DZIALA SKURWYSYN NA ZLECENIE POLSKIEGO RZADU, SKURWYSYN MA ZONE W KIELCACH ZE SCHIZOFRENIA ,MOWIE O ZBIGNUIEWIE PASTUSZCE PSYCHIATRZE Z KIELC, KTORY WPISZE CI WSZYSTKO W PAPIERY JAK MORDERCY POLSCY ZLECA MU, MORDERCY Z POLSKICH SLUZB SPECJALNYCH I ZYDZI. ZNISZCZY CIE, ZAMKNIE DOZYWOTNIO W ZAKLADZIE, SKURWYSYN WYDAJE WYROKI POLITYCZNE NA LUDZIACH NA ZLECENIE POLSKICH SLUZB SPECJALNYCH. LUDZIE SKURWYSYN WPISAL MI AUTYZM PO 2 MINUTACH BADANIA. SUKINSYN ZBIGNIEW PASTUSZKA ZNISZCZYL MI KARIEREW ,DZIECKO, SUKINSYN RAZEM Z RODK I SADEM W KIELCACH ,NIE MAM PRAWA W SZKOLE NAWET DZIECXKU POMACHAC, SUKINSYN NISZCZY LUDZI NA ZLECENIE POLSKICH SLUZB SPECJALNYCH. |
Apel do Prokuratora Generalnego Adama Bodnara
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
OTWARTY LIST DO PREZYDENTA DONALDA J. TRUMPA
WSTRZYMAĆ ZAPRZYSIĘŻENIE!
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
Społeczny apel o jawność działań Policji w sprawie Beaty Klimek
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
Murem za naturą: apel w obronie medycyny naturalnej
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
APTEKA DLA PACJENTA, A NIE TYLKO DLA APTEKARZA. APEL O POTRZEBNĄ DEREGULACJĘ PRAWA
51199 Utworzone: 2025-05-26
Nauczyciel wychowania przedszkolnego to zawód – NIE dla zmian pod przykrywką ratowania systemu!
35098 Utworzone: 2025-07-08
Petycja wobec planowanego zamknięcia Oddziału Ginekologiczno- Położniczego w SPZOZ Szpitalu im. dr. J. Dietla w Krynicy- Zdroju
1524 Utworzone: 2025-07-11
Petycja w sprawie wyłączenia aptek z obowiązku udziału w systemie kaucyjnym
865 Utworzone: 2025-07-11
NIE dla zatrudniania w przedszkolach osób bez kwalifikacji pedagogicznych!
8395 Utworzone: 2025-07-07
STOP hotelom pracowniczym w domach jednorodzinnych – dla bezpieczeństwa i spokoju mieszkańców!
537 Utworzone: 2025-07-12
Petycja w sprawie linii autobusowej 817
292 Utworzone: 2025-07-12
Petycja w obronie Stacji Turystycznej Orle
1441 Utworzone: 2025-07-08
Nie dla niemieckiego „Kaiserbrücke” w centrum polskiego Wrocławia.
302 Utworzone: 2025-07-12
Kolej na Żuławy - petycja w sprawie budowy linii kolejowej Gdańsk - Wiślinka - Nw. Dwór Gdański - Elbląg
2750 Utworzone: 2025-05-23
PETYCJA O STWORZENIE JEDNOLITYCH STANDARDÓW OPIEKI NEONATOLOGICZNEJ W POLSCE
5167 Utworzone: 2025-05-30
PETYCJA MIESZKAŃCÓW W SPRAWIE ZACHOWANIA DRZEWA PRZY UL. PARTYZANTÓW W SIEDLCACH
119 Utworzone: 2025-07-14
PETYCJA OBYWATELSKA w sprawie zaniechania zwołania Zgromadzenia Narodowego w dniu 6 sierpnia 2025 r. celem zaprzysiężenia Karola Nawrockiego
974 Utworzone: 2025-07-07
Murem za naturą: apel w obronie medycyny naturalnej
12767 Utworzone: 2025-01-30
Petycja przeciwko wycince alei wiązów i klonów na ul. Wojska Polskiego
1440 Utworzone: 2025-05-03
basen-olimpijski-kraków
29 Utworzone: 2025-07-14
PETYCJA o ograniczenie i uspokojenie ruchu na Gościńcu Wareckim.
144 Utworzone: 2025-06-15
Apel do Prokuratora Generalnego Adama Bodnara
14441 Utworzone: 2025-06-23
Zagórze (gmina Białogard): Apel o ochronę siedliska zagrożonego budową ścieżki rowerowej
339 Utworzone: 2025-07-02
Petycja o budowę rond zamiast sygnalizacji świetlnej na skrzyżowaniach Obwodnicy Witomińskiej z ul. Kielecką i ul. Chwarznieńską w Gdyni.
281 Utworzone: 2025-06-19