List Otwarty do Wójta Gminy Siedlce Henryka Brodowskiego

Quoted post

zdziwiona

2015-12-17 09:16

a ja jestem niezadowolona z pracy pana dyrektora, ponieważ on sam traktuje ludzi nie równo. Jak ja chciałam skorzystać z sali wiejskiej to mi powiedziano taką cenę, że Orchidea była tańsza, a jak znajomy zrobić maraton dyskotek (3dni non stop) i było tak 10 osób, z jednej rodziny-organizatora to nic nie płacili. A ciekawe czyją stratą był prąd? i czy koszt poniósł dyrektor sam z własnej kieszeni? Jak się starałam to jździłam do GOK kilka razy i nigdy go nie było, a pracownicy nie wiedzieli gdzie jest i kiedy wróci. A świetlice nadal stoją puste!!!!!!! Żenada. Jak czytam te komentarze, to mam wrażenie, że "przydu..asy" siedzą i klikają, bo nie wiedzę żadnych merytorycznych komentarzy!!!!!

Odpowiedzi

Gość

#15 Re:

2015-12-17 12:38:28

#9: zdziwiona -  

Wiesz orchidea kosztuje do 150 zł max, U mnie we wsi wynajęcie świetlicy to koszt 200zł + prąd,  a jeśli nie mogłaś zastać p. Dyrektora to się dzwoni napewno telefon służbowy posiada, a numer jest ogólno dostępny. Pozdrawiam

ina

#16 Re:

2015-12-17 14:00:20

#9: zdziwiona -  

Hmmm, czyli dla Pani nie liczy się rozwój kultury w regionie a dostępność taniej sali na wesele?