Lady Gaga Joanne World Tour w Polsce

Lady Gaga ogłosiła nową trasę koncertową Joanne World Tour. Niestety nie znajdziemy na jej liście Polski.

Kierujemy tę petycję do LIVE NATION jak i do wszystkich organizatorów. Chcemy ponownie zwrócić Waszą uwagę na to jak wielu fanów w Naszym kraju chce jej koncertu. Pokażmy organizatorom i samej Lady Gadze, że zależy nam na jej koncercie! Przypominam, że ostatni koncert miał miejsce dokładnie 7 lat temu podczas trasy Monster Ball Tour. Myślę, że nie jest nic straconego. Tym bardziej, że artystka posiada luki w kalendarzu koncertowym. LIVE NATION CZEKAMY NA NIĄ OD 7 LAT, ZRÓBCIE W KOŃCU COŚ Z TYM. INNE TRASY ODPUŚCILIŚMY, ALE TEGO JUŻ NIE ODPUŚCIMY.

UWAGA!! PODPISY SĄ WERYFIKOWANE PRZEZ E-MAIL.

ZA KAŻDY PODPIS DZIĘKUJEMY.

lady_gaga_joanne_world_tour.jpg

Stefania Germanotta    Skontaktuj się z autorem petycji

Podpisując, upoważniam Stefania Germanotta do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.