Masażyści i fizjoterapeuci

Szanowny panie Ministrze
Zwracamy się z prośba o informacje dotyczącą pracy prywtanych gabinetów masazu raz fizjoterapii i ,wiele koleżanek i kolegów wydało decyzje o zamknięciu punktów usługowych,w/g zaleceń stacji sanitarno-epiedemiologicznych która mówi iż należy zachować bezpieczną odległość 2 metry co jest nie możliwe przy tym charakterze pracy, z drugiej strony ogłoszone przez pana premiera stan zagrożenia epidemii wiąże się z tym że klienci masowo rezygnowali z umówionych wizyt co wiążę się z brakiem zachowania płynności finansowej wiekszość z nas ma czynsze, kredyty , wynagrodzenia pracownicze,ZUS ,podatki.Zakłady mobilne może i nie mają czynszów,ale też dużo opłat z wyżej wymienionych. Z czegos też trzeba się utrzymać, za cos kupić produkty pierwszej potzreby jak jedzenie,a także zapłacić rachunki domowe takie jak prąd, woda, gaz itp.  Uprzejmie proszę o podpowiedź co mamy robić ? Nie chce ulegać wszystkim nieprawdziwym informacją, które krążą po internecie. Proszę o udzielnie informacji czy będzie pomoc dla przedsiębiorców ? Z tej branży jeśli tak czy należy wystąpić z wnioskiem? Gdzie ? Proszę o zajęcia stanowiska w tej sprawie
z wyrazami szacunku

Dorota Superat

Podpisując, upoważniam Dorota do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.

Adres e-mail nie będzie wyświetlany publicznie w Internecie.