Mcdonald’s w Siemianowicach

Dzień dobry, proszę o podpisanie petycji, która ma na celu powstanie  McDonalda w Siemianowicach. Uważam, iż Siemianowice to dosyć spore miasto, w którym powinien znajdować się chociaż jeden dobry fast food. Klientów byłoby pewnie bardzo dużo, gdyż w Siemianowicach nie ma żadnego McDonalda. Drugim przemawiającym argumentem jest jego lokalizacja. Miasto Siemianowice leży w południowej  Polsce, na terenie województwa Śląskiego , obejmuje i liczy ponad  66 963 mieszkańców.
Moim trzecim argumentem są ludzie których jest bardzo wiele, ponieważ Siemianowice chcą swojego McDonald
Rodziny są, mieszkańcy są, McDonalda nie ma.
Proszę o rozważenie mojej petycji oraz o pani/pana podpis w tej kwestii.

Podpisując, upoważniam Ktoś do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.