Murem za Walusiem - dość nienawiści i hejtu!

UrJktkpTURBXy9iZjYwMzlkZjgxOTRmMGZkOTY1YWU5MjE3MDk4ZjQ1Yy5qcGeSlQLNA8AAwsOVAgDNA8DCww1.jpgStanowczo sprzeciwiamy się łamaniu podstawowych praw obywatelskich w tym prawa do prywatności. Wykorzystywanie i publikowanie prywatnych materiałów audiowizualnych dla doraźnych celów politycznych, które prowadzą do fali hejtu i nienawiści zagrażającego zdrowiu i życiu jest niedopuszczalnym aktem barbarzyństwa. Zachowania takie doprowadziły mi.n do śmierci prezydenta Pawła Adamowicza w Gdańsku. Potępiamy osoby, które dopuściły się tego czynu. Za sprawą takich działań nasze miasto stało się miejscem terroryzowania przez mniejszość, która na zlecenie polityczne gnębi poszczególnych mieszkańców naszej gminy. Sprawa radnego Łukasza Walkowiaka jest tego znakomitym przykładem. Na tego szanowanego i lubianego mieszkańca naszej gminy złożono zlecenie „politycznego wykończenia”. Pozyskano i opublikowano bez jego zgody i wiedzy prywatny film z telefonu komórkowego, który zinterpretowano w haniebny sposób próbując wykazać, że jest on atakiem na społeczność katolicką w naszym państwie. Film ten pozbawiony kontekstu, komentowany na zlecenie polityczne zaczął żyć swoim życiem a osoba oskarżona nie mogła wydać oświadczenia jakie miała intencje kręcąc ten prywatny przekaz, którego nie publikowała publicznie. Prosimy Was drodzy mieszkańcy zatrzymajmy falę nienawiści w naszym mieście w symboliczny sposób podpisując listę poparcia dla radnego Łukasza Walkowiaka.

#muremzawalusiem

Mieszkaniec Trzcianki    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam Mieszkaniec Trzcianki do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.