Natychmiastowe wydanie Dzieci Matce

Ta petycja wymaga natychmiastowe wydanie dzieci 4Lata I  3Lata ich Matce. Dziewczynki zostaly zatrzymane w sierocincu przez 3miesiace  i aktualnie sa bez podstawy prawnej pod Opieka ojca .Sad rejonowy orzekl 11.01.2023, iz zarzuty Ojca dzieci przeciwko ich Matce sa bezpodstawne.Ze strony Matki zlozona sprawa karna,wogule niesprawdzona przez prokuratoru z blachym uzasadnieniem,ze dzieci sa za Male na swiadome wypowiadanie sie na tego rodzaju sprawy,majac opinie i wszystko poswiadczone przez psychologow dzieciecych.Prokuratura przyczynila sie do tego, ze sprawca niezostal postawiony przed sadem a dzieci zostaly oddane w jego rece  .

Doteraz Kesb probowala mi w kazdy mozliwy sposob zaszkodzic  .Jestem sabotowana, I dyskryminowana w kazdy mozliwy sposob.Dzieci traumatyzowane I ich potrzeby ,ani stan psychiczny I fizyczny nie sa wogule pod uwage brane.Sprawa lezy u trybunalu praw ludzkich,potrzebny jest rozglos medialny. .Prosze bardzo o pomoc, pomagacie nie tyle moim dziecia jak wszystkim dziecia.Zatym stoji lobby Ped....ktore tutaj w Kantonie Zürich jest potezne.

Estera Olichwir Fundacja Zycia    Skontaktuj się z autorem petycji

Podpisując, upoważniam Estera Olichwir Fundacja Zycia do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.

Adres e-mail nie będzie wyświetlany publicznie w Internecie.