Petycja do Burmistrza Miasta Szczecinek o zmianę decyzji w sprawie podwyżki czynszu dla przedszkoli niepublicznych na terenie naszego miasta.

Proszę wszystkich rodziców dzieci, uczęszczających do niepublicznych przedszkoli w Szczecinku, aby wsparli mój sprzeciw w sprawie decyzji Burmistrza Miasta Szczecinek o ogromnej podwyżce czynszu dla przedszkoli na terenie naszego miasta. Drastyczna podwyżka odbije się przede wszytkim na nas rodzicach w postaci czesnego. Wszyscy dyrektorzy przedszkoi zostali podstawieni pod ścianą, bez możliwości wyboru, czasu na prygotowanie na to wszystkich. Nie rozmumiem też co chce przez to osiągnąć Pan Burmistrz Daniel Rak , wydawanie takich niprzemyślnych decyzji szkodzi nam wszystkim.

Składając podpis, uprawniam Magdalena Szot do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.