Petycja o zamknięcie granic terytorium Rzeczypospolitej Polski przed epidemią koronowirusa.

Podpisz petycje o zamknięcie granic Polski, by ochronić nasz kraj przed epidemią koronowirusa. Wszyscy zdają sobie sprawę z tego, co dzieje się we Włoszech, jednej doby przybywa ponad 150 zachorwań a w tej chwili choruje już ponad 7 tys ludzi! Liczby zmieniają się z godziny na godzinę a liczba zgonów jest równie zatrważająca bo ponad 133 osoby w ciągu doby! Czy zatem będziemy czekać, aż u nas stanie się to samo? Kontrole na granicach, które się odbywają nie dają żadnej ochrony, gdyż zarażony może nie mieć objawów oraz gorączki i a tym samym ruszy dalej w Polskę, przejeżdżając granicę i zarażając nas a my nasze rodziny! Chodzi o życie i zdrowie nas wszystkich. Działajmy nie możemy patrzeć na to jak dziesiątki tysięcy ludzi przekracza nasze granice z krajów zagrożonych epidemią!

Podpisując, upoważniam Paulina do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.

Adres e-mail nie będzie wyświetlany publicznie w Internecie.