Petycja w sprawie poprawy jakości sygnału telefonii komórkowej w miejscowościach Celiny, Korzenno, Smyków, Papiernia, Głuchów, Lasy Głuchów, Rudki, Drugnia i okolicach.

Szanowni mieszkańcy, wiek XXI to rozwój technologii i poprawa mobilności oraz równy dostęp do usług świadczonych przy wykorzystaniu naajnowocześniejszych technologii. Niestety, my mieszkańcy miejscowości wymienionych w tytule petycji z powodu słabej jakości sygnału GSM w telefonach komórkowych nie możemy korzystać z wielu usług oferowanych nie tylko przez prywatne podmioty ale również przez administrację samorządową czy państwową.

Z powodu fatelnago zasięgu nie możemy:

ROZMAWIAĆ PRZEZ TELEFON, SKORZYSTAĆ Z E-PORADY, ZDALNIE PRACOWAĆ, UCZYĆ SIĘ ON-LINE, WEZWAĆ POGOTOWIA, POLICJI, STRAŻY POŻARNEJ, PROWADZIĆ DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ, KORZYSTAĆ Z WIELU INNYCH ASPEKTÓW  WYNIKAJĄCYCH Z NORMALNEGO ZASIĘGU GSM !!!

Dlatego zwracam się do WAS z prośbą o złożenie podpisu pod petycją, która pozwoli nam na podjęcie dalszych kroków, które skutkować będą poprawą zasięgu GSM w naszych miejscowościach. Byśmy w końcu nie byli wykluczeni cyfrowo a nasze miejscowości przestały być białymi plamami.

KAŻDY PODPIS JES WAŻNY !!!!!

smartphone1.jpg

Składając podpis, uprawniam Paweł Gratka do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.