Petycja w sprawie zmiany elewacji zewnętrznej budynków A1/A2 Świętokrzyska Park

Zwracamy się z prośbą o zmianę przez dewelopera części elewacji zewnętznej w postaci pleksy/obrazu na szkle, która znajduje się w oknach budynku.

W projekcie z założenia miały to być elemnety drewniane/drewnopodobne, w efekcie ostatecznym mamy element który w naszej opini szpeci budynek z zewnątrz, oraz aranżacje mieszkania w wewnątrz. W związku z powyższym, zwracamy się z prośbą o usuniecie tej części elewacji i pozostawienie szyby, z pozyskanych informacji w dalszych etapach inwestycji zdecydowaliście Państwo o rezygnacji z tej częsci elewacji.
Dbając o spójność wizualną całego osiedla, oraz o zadowolenie mieszkańców prosimy o rozwiązanie tego problemu.

pleksa.jpg

Składając podpis, uprawniam Szymon Zwięczak do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.