Rozwiązanie problemu dzwonów w parafii p.w. MB Fatimskiej w Legionowie

My, niżej podpisani, zwracamy się z prośbą o zlikwidowanie kuranta zamontowanego na terenie kościoła p.w. MB Fatimskiej. Uważamy, że dźwięki emitowane przez głośnik kuranta są za głośne i zakłócają spokój okolicznych mieszkańców. Z naszych informacji wynika, że nie jest to pierwsza prośba do Księdza Proboszcza w wyżej wymienionej sprawie, wcześniejsze prośby dotyczyły przyciszenia głośnika, ale ponieważ nie przyniosły pożądanego rezultatu lub ich efekt był niezauważalny prosimy o całkowite wyciszenie kuranta.

Pomiar poziomu hałasu został zlecony wykwalifikowanej firmie, o jego wyniku niezwłocznie poinformujemy wszystkich zainteresowanych.

Renata Wiśniewska    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam Renata Wiśniewska do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.