Stop !!! Zabijania Koalii

• Władze w Australii chcą pozbawić życia zwierzat  ocalałych w pożarach, jest to kolejny beznadziejny pomysł  człowieka, który  jak zawsze ma na celu dobro tylko jego samego.Ta planeta jest naszym wspólnym domem , również misiów koala , kangurów itd..Wystarczy, że przyczyniliśmy się do tego, że zmienia się klimat na świecie  ,zanieczyszczamy cały czas naszą planetę, że zabijamy kazdego dnia Matkę Ziemię,  że ingerujemy w miejca życia tych wszystkich zwierząt ,a teraz chcemy pozbawić ich Życia!Jestesmy w końcu  ludźmi, zachowujmy się jak na ludzi przystało, zgodnie z wlasnym sumieniem! Nie pozwolmy na to !Prosze o podpisanie petycji przeciw temu bezstialstwu, tzn., że nie wyrazamy zgody na zabijanie zwierząt które przeżyły w cudowny sposób ten dramat.Aneta

Aneta Dziuba-Legutko    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam Aneta Dziuba-Legutko do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.