Tak dla inwestycji w Polskie górnictwo.

Sytuacja w kraju jest dramatyczna. Brakuje węgla. W obecnej sytuacji, która z dniem jutrzejszym się nie unormuje - My Polacy, musimy wziąć sprawy w swoje ręce. Polski węgiel to Nasze bezpieczeństwo, wolność, oraz niezależność. Obecna sytuacja pokazuje jak bardzo jest ważna niezależność Polski jeśli chodzi o surowce. Mam świadomość, iż inwestycje w otwarcie nowych zakładów wydobywczych (kopalń) będą  kosztowne. Jednak to będzie dobry krok. Mamy jeszcze dużo złóż węgla, jednak jest potrzebny czas na to, by efekty były widoczne. .Priorytetowo trzeba też zatrudnić więcej górników. Musimy zdawać sobie sprawę z zagrożenia jakie Nas czeka przyszłym roku. Brak węgla =BRAK Prądu-BRAK Ogrzewania.

Podpisz tą petycję, proszę, roześlij to wśród znajomych oraz Rodziny. Te procesy muszą zacząć się teraz. wszystko w Waszych rękach Rodacy :)

Anna Dziadkiewicz Prezes Stowarzyszenia Zjednoczeni dla Wolności    Skontaktuj się z autorem petycji

Podpisując, upoważniam Anna Dziadkiewicz Prezes Stowarzyszenia Zjednoczeni dla Wolności do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.