Więcej puzzli w zadaniach

Szanowni Państwo,

Zgłaszam się do Was o poparcie mej inicjatywy, jaką jest więcej puzzli z zadań w grze "Game of Sultans". Na chwilę obecną wpada bardzo dużo powtórek a potem są dziury w układankach oraz są tylko 2 puzzle dziennie na wymianę z każdym graczem z osobna (prośba i podarunek). Dodatkowo można kupić pakiet, ale również on niewiele daje i nie każdego na niego stać finansowo a już prawie nikogo psychicznie nie stać na tę całą zabawę z puzzlami. Pomijam już fakt, że jak się go kupi, to prawie nic nie da się zrobić w grze, jeśli nie wpadną złote skrzynki, bo wszystko trzeba kupować za diamenty a jest bardzo mało sposobów zdobycia tej waluty (z koła wpada raz na ruski rok). Jeśli nie byłoby to możliwe do zrealizowania dla firmy, proszę o więcej możliwości skolekcjonowania puzzli i/lub diamentów, które są darmowe. Jeśli zgadzacie się z ową petycją, podpiszcie się pod nią i niech ktoś ją wyśle wyżej, jeśli będzie wg większości z Was wystarczająco dużo podpisów. Tylko wspólnymi siłami coś zdziałamy!

Z poważaniem,

Thomas Pepper

Składając podpis, uprawniam Thomas Pepper do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.