Wniosek formalny dot. szkodliwego zachowania Konrada

Witam, zgłaszam się z prośbą o podpisanie petycji, na mocy której, zgodnie z przyjętymi zasadami oraz prawem, będzie można bez żadnych wątpliwości odebrać Konradowi prawo głosu. Częstotliwość skarg użytkowników przekracza wszelkie normy limitów opisane w Konstytucji RP, jak i międzynarodowych prawach człowieka. Użytkownik ten, jest podręcznikowym przykładem reprezentowania ideologii Debilizmu, w jego zachowaniu często można również zaobserwować skrajną głupotę. Pomimo licznych skarg do administracji i zarządców serwerów TS na których owy użytkownik urzęduje, sprawa nadal nie została jednoznacznie określona, a jego zachowanie pozostało niezmienne. Jest to niedopuszczalne i oburzające. Owe szkodzące zachowanie na platformie komunikacyjnej TeamSpeak 3 budzi wiele kontrowersji, jak i sprzeciwu wśród innych użytkowników, narusza również ich sferę komfortu psychicznego, co uważam za wystarczający powód, aby na mocy owego wniosku formalnego odebrać mu prawo do głoszenia swoich farmazonów.

Ośrodek Monitorowania Przejawów Debilizmu i Skrajnej Głupoty    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam Ośrodek Monitorowania Przejawów Debilizmu i Skrajnej Głupoty do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.