Wyprzedaże Garażowe na Ursynowie 2020

Zwracam się do wszystkich zainteresowanych udziałem i propagowaniem idei wyprzedaży garażowych na Ursynowie w roku 2020. Niestety, jaka zapewne większość z Was wie,  projekt wyprzedaży do budżetu obywatelskiego stworzony przez radnego Krystiana Malese na rok 2020 nie uzyskał odpowiedniej ilości głosów (zabrakło bardzo niewiele). Jako, ze wyprzedaże cieszą się ogromnym zainteresowaniem, zarówno kupujących jak i sprzedających, jak i propagują działania ekologiczne zbieram Państwa podpisy, które zostaną dołączone do petycji obywatelskiej skierowanej do Pana Burmistrza Roberta Kempy. Z nadzieją, że otrzymamy zgodę i wsparcie w kontynuowaniu tak świetnej i popularnej inicjatywy, o której jest bardzo głośno.

Składając podpis, uprawniam Anna Zwolińska do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.