Wznowienie sprzedaży mang Secret xxx i therapy game

Hej, ta petycja powstała po to by przekonać Studio Waneko do wznowienia sprzedaży mang Secret xxx i Therapy game. Stworzyłam ją po to, ponieważ zauważyłam, że wiele osób jeszcze tych mang nie posiada, a jak chce kupić je z drugiej ręki to potrafią one kosztować ponad 100 zł. Dzieje się tak dlatego, że nie które osoba zauważyły, że skoro ta manga jest już nie dostępna to mogą ją sprzedawać drożej. Oczywiście niektórzy mogą sobie pozwolić na taki wydatek, ale dla niektórych, zwłaszcza dla początkujących czytelników, taki zakup jest po prostu niemożliwy. Dlatego zwracam się z prośbą do was, internauci, żebyście pomogli mi przekonać studio Waneko do wznowienia produkcji tych mang. Wiem, że nie będzie to łatwe, ale mam nadzieję, że z waszą pomocą uda nam się osiągnąć cel. Pomóżcie mi sprawić by każdy mógł te tomiki przeczytać.ttttt.jpg

Podpisując, upoważniam Julia K. do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.

Adres e-mail nie będzie wyświetlany publicznie w Internecie.