Zadaszony SKATE PARK Zielona Góra

DO

Władze miasta Zielona Góra

Zadaszony Skate Park w Zielonej Górze!!!!!!!

My, niżej podpisani sygnatariusze tej petycji, zwracamy się z prośbą do władz miasta Zielona Góra o wybudowanie zadaszonego Skate parku w naszym mieście.

Mówimy tu o stworzeniu obiektu zadaszonego, z którego mogliby korzystać wszyscy ludzie jeżdżący na deskorolkach, rolkach, hulajnogach, rowerach mtb i bmx itp. przez cały rok.

Może to być odpłatny skate park ,wtedy można by też było stworzyć dodatkowe miejsca pracy i misto by zarobiło.

Na terenie obiektu mogły by sie znajdować budki gastronomiczne,lekcje nauki jazdy np. na hulajnodze czy desce a nawet nauka tańca typu hip hop.

Co prawda w Zielonej Górze ,mamy skate parki jednak jeśli pada deszcz czy jest zima młodzież już nie ma gdzie się podziać i rozwijać swoich pasji.

Zielona Góra jest prężnie rozwijającym sie miastem dlatego pomyślmy tez o młodzieży i zróbmy im miejsce gdzie będą mogli kulturalnie rozwijać swoje pasje a nie błąkać sie po ulicach.

Zróbmy zadaszony skate park z prawdziwego zdażenia gdzie będą go odwiedzali zainteresowani tym hobby z innych miast.

Liczymy na to, że nasza petycja oraz akcje podejmowane na rzecz rozwoju infrastruktury skateparkowej w Zielonej Górze zostanie zauważona przez Państwa i potraktowana z należytą uwagą.

Mamy nadzieję, że dostrzeżecie Państwo szansę dla naszego miasta, jakie wiążą się z wybudowaniem skateparku na wysokim poziomie który będzie czynny cały rok. My niżej podpisani możemy zorganizować na ten cel częściową zbiórke pieniężną oraz zrobić projekt takiego skate parku. Prosimy o przychylne rozpatrzenie naszej prośby.

Paulina Mroczkowska Wita    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam Paulina Mroczkowska Wita do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.