Chemia jako support Thirty Seconds To Mars.

Ósmego kwietnia w Sopocie 2015r. wystąpi zespół Thirty Seconds To Mars, a w związku z tym, że support nie został jeszcze ogłoszony, wychodzę z propozycją, żeby uczestników imprezy przed Marsami rozgrzewała Chemia. Zespół w przyszłym roku wydaje nową płytę, a koncert byłby świetną okazją do jej promocji. Skontaktowałam się już z zespołem i chętnie wystąpiłby przed główną gwiazdą.

Większość Echelonu, tak jak i Marsi, gustuje w muzyce rockowej, więc jestem pewna, że Chemia przypadnie wszystkim do gustu. Zespół świetnie radzi sobie na dużych i małych scenach a dzięki charyźmie wokalisty, jeszcze bardziej nakręca do zabawy. Chemia zaistniała już na zagranicznej scenie muzcznej, między innymi supportując Skindred na ich trasie po UK w listopadzie tego roku.

W związku z powyższymi argumentami uważam, że Chemia bardzo dobrze sprawdzi się jako support Thirty Seconds To Mars.

Patrycja Pękała    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam Patrycja Pękała do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.