Zatrzymać niekontrolowany przypływ uchodźców do Europy
Skontaktuj się z autorem petycji
To bardzo madry list, tylko ze jego autor nie wzial niestety pod uwage, z pierwsze co zrobi p. Juncker, jako realizator planu Kalergi, to wyrzuci go do kosza. Naukowcy na uniwersytetach takich jak Harvard od dawna zajmuja sie badaniami nad "migration as weappon of war" a ludzie tacy jak George Soros, kontrolujacy Junckersow, wykorzytuja te badania m.in. wydajac broszury ulatwiajace migrantom dotarcie do Europy http://news.sky.com/story/1551853/sky-finds-handbook-for-eu-bound-migrants
Re:
#6: Małe dziecko - czy starszy brat
To nie chodzi co się z listem stanie w biurze p. Junckera, ale na zwrócenie uwagi opinii publicznej na narastający problem. Im więcej podpisów i silniejszego poparcia tym lepiej.
rzad powinien nam podnies glodowe emerytury i naszym niepelnosprawnym osobom renty socjalne ,to skandal zeby te osoby mialy po 629 zl ,renty ,a ja ktora pracowalam prawie 30 lat mam najnizsza emeryture 1025 zl brutto..imigrantom propnuje sie 1500zl na osobe ,,niech Rzad zajmie sie wczesniej nami,niech sciagna z Donbasu Polskie rodziny ,o nich tez zapomnieli,,boje sie zeniedlugo nie wolno nam bedzie wychodzic na ulice w spodnicach,zabronia nam chodzic do kosciola ,skonczcie z tymi imigrantami ,,deportujcie ich
Re:
500 tysiecy mlodych ludzi moze tez stworzyc armie, ktora jest w stanie zdestabilizowac Europe.
Migracja muzułmanów do Europy to początek pełzającej aneksji tego kontynentu.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Nie chcę żyć w kraju gdzie będzie panował strach i terroryzm.Dla mnie sprawą najważniejszą jest spokój dla moich dzieci i wnuków.Chciałabym aby do Polski sprowadzono Polaków którzy od wielu lat ubiegają się o status uchodżcy,dlaczego mamy przyjąć ludzi o innej religii i innym wyznaniu?.Polacy jak wrócą z wygnania będą u nas pracować i na pewno nie będą oczekiwać na pomoc od rządu.
Taking immigrants in is not a solution!
Stop islamizacji Europy ! Tak dla przyjęcia repatriantów ! Chcemy bezpiecznie życ w naszym kraju !
| This discussion has been closed. |
Nie trzeba być inteligentem, by poszpearć i dowiedzieć się ,że Muzułmanie gdy są większością nie szanują i nie akceptuja praw kraju w którym przebywają. Nie chcę gwałtów i rozbojów..i narzucania innej kultury.