Petycja o pozbawienie J. T. Grossa Orderu Zasługi RP
Informacja o przebiegu akcji oraz podziękowanie dla sygnatariuszy
nie obojętni. Pozdrawiam .
Prawie 5 tys. wyświetleń. Kometarz najbardziej plusowany zachęca do podpisywania.
Dalsze działania
Panie Krzysztofie.
Wyrazy szacunku.
Myslę, ze trzeba pójść dalej i podjąć kroki prawne. Wiem, że sa już grupy ludzi którzy chcą to uczynić. Proponuję abysmy się tym zajęli. Poszukajmy ich i dołączmy do akcji. Ten sk..n, (przeporaszam ale nie znajduję innego, adekwatnego określenia na to bydle) powinien odpowiedzieć karnie za opluwanie Polski, nas i historii naszego Kraju.
Pozdrawiam
Piotr z Lublina
Viktor Ferens. Danmark
Mieszkam poza granicami Polski i byłam ofiarą bardzo poważnych ataków nienawiści (w tym przemocy i rasizmu instytucjonalnego) z powodu mojego polskiego obywatelstwa. Akcja Grossa najmocniej uderza w polskich emigrantów ! Jego zachowanie narusza nasze dobra osobiste, jak nasza INTEGRALNOŚĆ (historia i bohaterska przeszłość naszego kraju) oraz POCZUCIE BEZPIECZEŃSTWA. Gorąco pozdrawiam, wspaniała akcja, Ewa Sobolewska, Wielka Brytania
Chciałbym wyrazić wielkie uznanie i wdzięczność Szanownemu Autorowi tego przedsięwzięcia. Tak trzeba.
Nic dodac, nic ujac. Zgadzam sie i mam nadzieje, ze czasy nie beda tak bardzo ciezkie, skoro jestesmy razem.
This comment has been removed by the author of the petition.
Re: Dalsze działania
Tak, takie kroki podjęła http://reduta-dobrego-imienia.pl/
Myślę, że powinniśmy też podjąć działania w kierunku uniwersytetu w Princeton, wkrótce przygotuję komunikat w tej sprawie.
Jak mawiał Mao Tse Tung, milion ukłuć szpilką i słonia zabije.
dzieki I dzialajmy skoro Panstwo jest takie slabe ze nie zrobilo tego z urzedu..
Re: Dalsze działania
Jest przecież Reduta Dobrego imienia czy coś o podobnej nazwie która zajmuje się takimi sprawami i myślę że już podjęto tam odpowiednie kroki prawne, jeśli nie to warto się z Nimi skontaktować .Przedstawiciel tej instytucji bywa często w Klubie Ronina w Warszawie...
Mam nadzieję, że dobijemy do 10.000 podpisów.
Re: Re: Dalsze działania
#18: Krzysztof Wnęk - Re: Dalsze działania
dlaczego komunistyczny przywódca Mao ma być autorytetem? nie mamy własnych?