Petycjeonline.com

Petycja o pozbawienie J. T. Grossa Orderu Zasługi RP

Informacja o przebiegu akcji oraz podziękowanie dla sygnatariuszy

Gość#1 Sep 21, 2015, 18:48
Wykop.pl zrobił swoje, należałoby wspomnieć.
Gość#2 Sep 21, 2015, 18:48
Czy jest jakiś sposób żeby ogień zwalczać ogniem? Mam na myśli żeby publikować takie same kłamstwa jakich dopuszcza się Gross. Można by tworzyć publikacje i udowadniać w nich, że to Żydzi wywołali II wojnę światową i że oni mordowali Niemców i Polaków, oraz to że ilość wymordowanych przez nich ludzi przekracza ilość żydów, która zginęła z rąk nazistów. Może jak ktoś w końcu potraktuje ten temat w taki sam sposób jak żydzi wtedy Gross i podobni się opamiętają.
Gość#3 Sep 21, 2015, 19:02
To znakomite że są ludzie tacy jak Pan
nie obojętni. Pozdrawiam .
Gość#4 Sep 21, 2015, 19:18
Znaczy, ile nas jest?
Gość#5 Sep 21, 2015, 19:24
Facebook zablokował mi funkcje i cenzuruje moją aktywność. Wykopu nie znam. Poprzednie udostępnienie tej petycji na moim koncie fb, zostało skasowane. Korea made in POland.
Gość#6 Sep 21, 2015, 19:27
Czołem wielkiej Polsce!
Gość#7 Sep 21, 2015, 19:35

Link do wykopu

Prawie 5 tys. wyświetleń. Kometarz najbardziej plusowany zachęca do podpisywania.

Gość#8 Sep 21, 2015, 19:42
Po odbierac medale Wszystkim sykinkotom
Piotr#9 Sep 21, 2015, 19:47

Dalsze działania

Panie Krzysztofie. 

Wyrazy szacunku.

Myslę, ze trzeba pójść dalej i podjąć kroki prawne. Wiem, że sa już grupy ludzi którzy chcą to uczynić. Proponuję abysmy się tym zajęli. Poszukajmy ich i dołączmy do akcji. Ten sk..n, (przeporaszam ale nie znajduję innego, adekwatnego określenia na to bydle) powinien odpowiedzieć karnie za opluwanie  Polski,  nas i  historii naszego Kraju.

Pozdrawiam

Piotr z Lublina

Pawel#10 Sep 21, 2015, 19:55

Dziekuje i pozdrawiam Naoum Pawel z Kaliforni

Gość#11 Sep 21, 2015, 20:04
Za Krzysztofem Wnękiem w Obronie Dobrego Imienia Rzeczpospolitej - nachalnie deptanym Wartościom Katolickości i Wierności Jezusowej Ewangelii przez Niepokalane Serce Maryi KRULÓJ NAM CHRYSTE i bądz naszą Opoką, AMEN
Gość#12 Sep 21, 2015, 20:28
To bardzo przyjemnie przeczytać tak serdeczne podziękowanie. Radością i nadzieja napawa rownież fakt ze jest na tak zróżnicowanym świecie tak wielu polakow i obcokrajowcow którzy kochają Polskę i dla których dobre imię o Polsce jest tak ważne. Niestety są rownież i takie przypadki gdzie Polak jeszcze sie sie dobrze nie zagospodarował , nie zna języka a już uważa sie za pełnego obywatela innego kraju i już zapomniał skąd sie on wziął na świecie. Sam znam takie przypadki. Ale takich jest niewielu. Chwała wiec tym którzy walczą i bronią dobrego imienia Polski.
Viktor Ferens. Danmark
Gość#13 Sep 21, 2015, 20:33

Mieszkam poza granicami Polski i byłam ofiarą bardzo poważnych ataków nienawiści (w tym przemocy i rasizmu instytucjonalnego) z powodu mojego polskiego obywatelstwa. Akcja Grossa najmocniej uderza w polskich emigrantów ! Jego zachowanie narusza nasze dobra osobiste, jak nasza INTEGRALNOŚĆ (historia i bohaterska przeszłość naszego kraju) oraz POCZUCIE BEZPIECZEŃSTWA. Gorąco pozdrawiam, wspaniała akcja, Ewa Sobolewska, Wielka Brytania

Gość#14 Sep 21, 2015, 21:09

Chciałbym wyrazić wielkie uznanie i wdzięczność Szanownemu Autorowi tego przedsięwzięcia. Tak trzeba.

Gość#15 Sep 21, 2015, 21:34
W takich sprawach służę
Janusz S.#16 Sep 22, 2015, 02:03

Nic dodac, nic ujac. Zgadzam sie i mam nadzieje, ze czasy nie beda tak bardzo ciezkie, skoro jestesmy razem.

This comment has been removed by the author of the petition.

Krzysztof Wnęk#18 Sep 22, 2015, 06:33

Re: Dalsze działania

#9: Piotr - Dalsze działania 

Tak, takie kroki podjęła http://reduta-dobrego-imienia.pl/

Myślę, że powinniśmy też podjąć działania w kierunku uniwersytetu w Princeton, wkrótce przygotuję komunikat w tej sprawie.
Jak mawiał Mao Tse Tung, milion ukłuć szpilką i słonia zabije.
Gość#19 Sep 22, 2015, 09:54

dzieki I dzialajmy skoro Panstwo jest takie slabe ze nie zrobilo tego z urzedu..

Gość#20 Sep 22, 2015, 14:41
Spokojnie, proszę nie zamykać możliwości składania podpisów. Wici na portalach społecznościowych zostały posłane. Będzie tych podpisów znacznie więcej. Pozdrawiam i dziękuję za tą inicjatywę i jednocześnie zwracam się z apelem: podpisujcie się bez względu na poglądy polityczne, Polska jest tylko jedna i nie jest PiSowska, platformerska, lewicowa itp, jest biało-czerwona!
Durus#21 Sep 23, 2015, 07:30

Re: Dalsze działania

#9: Piotr - Dalsze działania 

Jest przecież Reduta Dobrego imienia czy coś o podobnej nazwie która zajmuje się takimi sprawami i myślę że już podjęto tam odpowiednie kroki prawne, jeśli nie to warto się z Nimi skontaktować .Przedstawiciel tej instytucji bywa często w Klubie Ronina w Warszawie...

Andrzej#22 Sep 23, 2015, 14:43

Mam nadzieję, że dobijemy do 10.000 podpisów.

Gość#23 Sep 23, 2015, 20:59
Powodzenia panie Krzysztofie , trzymam za tą akcję kciuki.
Gość#24 Sep 24, 2015, 08:24
dziekuje Panu za obrone dobrego imienia mojej OJczyzny i wspieram calym sercem Pana prace i zaangazowanie
JAQ#25 Sep 25, 2015, 18:22

Re: Re: Dalsze działania

#18: Krzysztof Wnęk - Re: Dalsze działania 

dlaczego komunistyczny przywódca Mao ma być autorytetem? nie mamy własnych?

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.