Dość kłamstw o śmierci księdza Jerzego Popiełuszki! List otwarty do Prezydenta RP.
Skontaktuj się z autorem petycji
mam dosyc klamstwa
O teoriach spiskowych pisać nie mam zamiaru, ale zastanawiam się czy składając podpis tym samym nie trafię na listę do odstrzału. Wiem, że dla niektórych może to być zabawne, ale jeśli śledziliście Państwo historię Pana Sumlińskiego to jakoś nic zabawnego moim zdaniem w tym nie ma. Niby petycja, ale w dzisiejszych czasach można się spodziewać naprawdę wszystkiego ze strony naszych "władz" i jakże "sprawiedliwego" wymiaru "sprawiedliwości".
Charakterystyczne, że w opisie petycji z góry wskazuje sie gdzie należy szukać winnych, oczywiście "ruscy", wyłącznie kierunek wschodni. A co z dokończeniem śledztwa badającego ewentualny udział niemieckiego BND w zabójstwie? Mieli doskonały motyw w destabilizacji PRL w tamtym czasie w kontekscie dążenia do zjednoczenia Niemiec.
Więcej na stronie: poznacie-prawde.pl
Uważam że wszystkie zbrodnie komunistyczne powinny być ukarane. A ta w szczególności. Mamy obowiązek i odwagę upominać się o sprawiedliwość bo nie znamy tego strachu jaki znali np moi rodzice. Pozdrawiam szczególnie ciepło Pana Wojtka Sumlińskiego i życzę Mu wytrwania. Jego głos jest głosem wielu Polaków.
Re: Unknow
O, przesada! Bardziej niebezpieczne jest banie się wszystkiego. Może to się skończyć jakąś chorobliwą obsesją.
Mam wielką nadzieję, że wraz z nowym Prezydentem Polski Panem Andrzejem Dudą nadszedł czas na odkłamywanie bardzo ważnej dla Polaków prawdy o śmierci Błogosławionego Księdza Jerzego Popiełuszki.
| This discussion has been closed. |