List Otwarty do Wójta Gminy Siedlce Henryka Brodowskiego

Skontaktuj się z autorem petycji

Temat pod dyskusję został automatycznie utworzony do petycji List Otwarty do Wójta Gminy Siedlce Henryka Brodowskiego

Anonymous

#26 P. Wójtyra była dyrektor GOKu

2015-12-17 21:15

mocno stara sie wrócić na stołek bo ma obiecane u Wójta. Ps. Pani Ewo oczy trzeba miec do okoła głowy jak sie takie tajne przez poufne plany opowiada. Przez przypadek ucho mi zaleciało. 

Gość

2015-12-17 21:23

Zgadzam sie w 100%ach. Przed Panem Chromińskim w Chodowie nie działo sie NIC. Wiec może wymienić wójta a nie dyrektora GOKu. Patrząc na szum facebookowo-medialny, na miejscu byłej Pani dyrektor sam bym zrezygnował z parcia na stanowisko ponieważ honor i wstyd nie pozwolił by mi na to. Ale takie wartości trzeba wynieść z domu, wniosek prosty Du..a rządzi światem!!!
Andrzej Jobczyk
Autor petycji

#28 Re: ...

2015-12-17 22:41

#6: abc - ... 

Oczywiście nie piszę w imieniu wszystkich mieszkańców gminy, tylko reprezentuje część mieszkańców, którzy mają podobne pozytywne zdanie na temat działalności Krzysztofa Chromińskiego. Niestety nie mogę edytować zamieszczonej petycji i jeśli użyty wzrot jest wg. kogoś nadużyciem - szczerze przepraszam. 

Gość

#29 Re: Petycja za odwołaniem K. Chromińskiego

2015-12-17 22:53

#23: nie z moich podatków - Petycja za odwołaniem K. Chromińskiego 

Jak dobrze kojarzę, to p.Brodowski pierwszy zawitał na śniadanie do radia, najgorsze są osoby, które nic sobą nie reprezentują po za umiejętnością oczerniania innych i zazdroszczenia im kreatywność. 

Z całym szacunkiem

#30 Re: ...

2015-12-17 23:47

#6: abc - ... 

Panie, skoro wiadomo, że Andrzej Jobczyk, człowiek o uznanym dorobku artystycznym, mieszkaniec Chodowa podpisał się imieniem i nazwiskiem, że jest za Chromińskim, Panu również wolno wnieść komentujący głos sprzeciwu, tylko dla równości  podpisz się Pan imieniem i nazwiskiem, bo póki co, nie ma pewności, czy nie jest Pan np. jakąś panią i czy na pewno z Chodowa.

Meliska

2015-12-18 00:08

Nie rozumiem, dlaczego wójt chce odwołać Krzysztofa Chromińskiego? Czy naprawdę nie docenia tego co się zmieniło odkąd urzęduje w GOKu? Jeśli nie to może przypomnę! Jeszcze parę lat temu NIKT nie słyszał o tej instutucji, NIKT tam nie chodził, bo NIC tam się nie działo. Sukces Chromińskiego opiera się na bardzo prostej zasadzie - rozrywka dla każdego. To nie tylko ambitne projekty muzyczne i artyści z polskiej czołówki, to nie tylko koncerty na które przybywają tłumy z Siedlec i okolic, ale to także liczne pokazy, wystawy, warsztaty, a nawet koncerty z muzyką popularną, biesiadną i discopolową, czyli każdy znajdzie coś dla siebie. Nie wierzę w oskarżenia zarzucane Krzysztofowi Chromińskiemu. Bo nawet jeśli występiły jakieś niedomówione kwestie finansowe, to się je WYJAŚNIA. Dobry wójt to taki wójt, który działa aby coś ulepszyć, poprawić, pomóc, usprawnić, a nie niszczyć dokonania człowieka, niweczyć jego osiągnięcia. Nie podoba mi się, że zmiana władzy oznacza zmianę czegoś co się z powodzeniem sprawdza. I na kogo pytam wójt chce zamienić Chromińskiego? Na panią która kiedyś zajmowała to stanowisko? Tylko że ta pani już była i jej się nie udało, nie wyszło, trzeba mieć klasę, trzeba umieć przyznać się do błędu i przyznać słuszność lepszym.

Maciej Dziekoński
Gość

2015-12-19 08:38

Ponad 40 lat pracowałem jako instruktor d/s upowszechniania muzyki w Powiatowym Domu Kultury i Centrum Kultury i Sztuki w Siedlcach. Z racji zajmowanego stanowiska miałem nadzór merytoryczny nad GOK-ami. Nigdy jeszcze GOK w Chodowie nie działał tak prężnie jak pod kierownictwem p.Krzysztofa Chromińskiego - Panie Wójcie ! - Niech Pan nie strzela sobie w kolano !

Gość

2015-12-19 11:16

Poniewaz uwazam ze to co robil Pan Chromiński bylo doskonałe. Organizowal wiele uznanych konkursow ktore mobilizowaly mlodych ludzi do rozwoju muzycznego.

Gość

2015-12-30 22:10

Nie zwalnia się fachowca tej klasy co p.Krzysztof Chromiński