Pistolety nie dla myśliwych
Skontaktuj się z autorem petycji
Jestem za trescia petycji i podpisalem ja poniewaz jestem przeciwnikiem tworzenia karteli tzw. "swietych krow" i panstwa w panstwie dla wszelkiego rodzaju pomazancow, zwlaszcza gdy golym okiem widac ze bedzie to sluzylo rozprzestrzenianiu barbarzynstwa i upadku humanitarnego morale obywateli a takze stanowilo dla nich realne zagrozenie takze w sferze bezpieczenstwa osobistego - np. juz w dotychczasowej praktyce na starym prawie zbyt czesto slyszy sie o bestialskim zabijaniu psow bedacych z wlascicielem na spacerze, a wraz z wejsciem nowego prawa tego rodzaju praktyka bez watpienia spowodowana zaburzeniami osobowosci i innymi psychicznymi posiadajacych bron "mysliwych" bez watpienia zdecydowanie powiekszylaby swa skale a takze rozszerzyla sie o nowe sfery niedopuszczalnej patologi.
Kretyni
Ależ wy pierdolicie... chryste, niech już wybuchnie ta trzecia wojna światowa to wytępi trochę debili i lewactwa, najlepiej atomowa niech będzie to pójdzie szybciej i bezboleśnie.
Każdy myśliwy ma min. 2 gnaty, najebany chodzi z gantem po lesie i często z kolegami. Wypadek zdarzy się max raz do roku. A ile jest w roku wypadków samochodowych na 120 000 trzeźwych kierowców? Ile jest wypadków w fabrykach na 120 000 trzeźwych pracowników? itp. Lewactwu powinno się zabrać myślenie i oddychanie.
Ignorancja aż bije bo oczach.Gówniana petycja.
Re:
Dlaczego chcesz ograniczyć moje oprawo do obroby mojej rodziny? Nie mam już 20 lat żeby bronić rodziny przed chordą arabów gołymi rękami. Z bronią będę miał cociaż szansę.
dozbrajanie myśliwych
Jeśli przejdzie to w sejmie, to ja na swoim terenie zapiszę sie do koła łowieckiego i polecam to samo zrobić wszystkim byłym funkcjonariuszom , tym dobrym i tym złym , a w tedy można urządzać polowania , z ogniskiem i kiełbaskami
Re: Kretyni
A ty chyba dzisiaj yabletek nie brałeś, bo coś ci pod kopułą nie halo
Re:
A co zrobiłeś w tej sprawie? Ile drzew zasadziłeś np. w czynie społecznym?
Pozdrawiam i Darz Bór
This comment has been removed by the person who wrote it.
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |
Re: myśliwyRe:
#246: myśliwy - myśliwyRe:
Tak, dokarmiacie. Żeby populacja ich była duża i żeby było do czego strzelać... :( Zwierząt nie ma potrzeby dokarmiać. Zwierzęta same doskonale dadzą sobie radę. A jeśli nawet nie dają rady, to natura sama ureguluje liczebność.
Proszę podać choćby jeden przykład, gdzie w wyniku naturalnej selekcji wyginęła cała populacja gatunku... A teraz proszę z ręką na sercu przyjrzeć się sytuacji, gdzie myśliwi rzekomo pomagali w regulacji. Jeśli pan jest myśliwym od przeszło 30 lat, to zna doskonale zwierzęta które możemy oglądać tylko w encyklopedii...
Skoro tacy jesteście szlachetni względem zwierząt, to po kiego grzyba Wam te pukawki??? I jeszcze mielibyście mieć broń krótką... tą już całkiem nie wiem po co?
Te teksty, że macie szkolenia, takie trudne procedury, jakoś nie robią na mnie wrażenia.