Petycjeonline.com

List do Senatorów w sprawie projektu ustawy emerytalnej dotyczącego kobiet rocznik 53

Podziękowanie

Gość#1 Nov 17, 2019, 12:45
Dziękuję Pani Jolu! Myślę, że "sprawiedliwości stanie się zadość" i wszystkie te prace i czas poświęcony emerytkom 1953 roku nie pójdzie na marne. Pozdrawiam
Nadzieja#2 Nov 17, 2019, 15:43

Re:

#1: -  

Dziękuję Pani Jolu,mam nadzieję że nasze wysiłki,determinacja i wola walki będą usłyszane przez decydentów naszej ustawy i nie pójdą na marne . 

Gość#3 Nov 17, 2019, 20:23
Rzeczywiście, Emeryt to brzmi dumnie. Nadal czekam na naprawę,
Gość#4 Nov 17, 2019, 20:36
Dobrze, że jeszcze nam się chce, walczyć o swoje. Mam dwie sprawy w sądach. Na razie cisza... Ten nieszczęsny Senator sprawozdawca, słabo to widzę. Dał już popis tego co umie. Chcę być optymistką.
Gość#5 Nov 18, 2019, 00:27
Dziekuje p Jolu też jestem w tej grupie osób które mają okres przeliczenia emerytury przeterminowany czyli minęło 6 lat z niecierpliwością bede śledziła przebieg procesu
Gość#6 Nov 18, 2019, 22:31
Dziekuję ,mam wielka nadzieję ,że wkonću nasza sprawa dzięki Pani wielkiej pomocy zakończy się dla nas emerytek pozytywnie serdecznie pozdrawiam joanna
52#7 Nov 19, 2019, 18:16

Bardzo dziękuję p.Jolu, jestem z rocznika 1952, ponieważ wystapiłam o przeliczenie emerytury w  2013r. przeliczenie wg przepisów "starych" też mnie nie objęło. Trzymam kciuki za pozytywne efekty pani pracy, może mój rocznik też ta ustawa obejmie.Pozdrawiam

Gość#8 Nov 20, 2019, 14:23
Pani Jolu, dziękuję że Pani jest i na blogu- Emeryt to brzmi dumnie- udzielacie porad takim laikom jak ja Dziękuję za wszystko i mam nadzieję że teraz się uda i sprawiedliwość zwycięży. Pozdrawiam
Gość#9 Dec 05, 2019, 17:09

Re: Dziękuję Pani Jolu! Czekamy na dobre decyzje!

#1: -  

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.