Dymisja trenera Anastassiego
Skontaktuj się z autorem petycji
Re: Lol
Właśnie, że podpisze, bo prawdziwy kibic chce jak najlepiej dla naszej drużyny, a Anastasi niszczy ją od środka. Przegrane dwie imprezy spowodowały, że na ME możemy się wyłożyć koncertowo. Powtórzymy "sukces" piłkarzy. Prawdziwy kibic widzi w czym jest problem i kto odpowiada za porażki i że ta osoba nic sobie z tego nie robi, ma gdzieś to, że plan zawiódł i potrzebne są zmiany. Prawdziwemu kibicowi nikt oczu niemydli.
Re:
Kolejna specjalistka od siedmiu boleści. Oni są PRZETRENOWANII! a nie , że nie potrafią grać! Nie mają siły!!! A za to odpowiada trener!!!! Anastasi popełnił ten sam błąd co na IO! PRZETRENOWAŁ ZAWODNIKÓW i ma to głęboko gdzieś dziecko!!!! To, że Ty wielbisz trenera świadcyz o tym jak mało wiesz o siatkówce!
...
Co następne? Petycja z prośbą o abdykacje papieża? :D
Re: Re: Idiotyzm i niedorzeczność!!!
#26: Mimogo - Re: Idiotyzm i niedorzeczność!!!
A kto wywalczył w poprzednim roku medal LŚ??? Raczej nie ty... Dzieckiem to siebie możesz nazywać! Zzero potymizmu i wiary w ludzi, a poza tym nie zostaliśmy ośmieszeni! Osmieszeni to byli Polscy piłkarze po Euro 2012 oraz w czasie eliminacji do MŚ! I co z Fornalikem??? Nikt nie wymyśla głupich petycji! A może Anastasi wie co robi? Ciekawe jaka reprezentacja zdobywa (nie licząc Brazylii) kilka medali w jednym roku... Żal mi cię!!!
Re:
W pełni się z toba zgadzam! Może jeszcze petycja (i to bez nr dowodu itp.) na zlikwidowanie więzień i konstytucji w całym kraju??? LOL!!! A Anastsiemu należy się jeszcze jedna szansa!
Założyciel jest dziwny...
każdy ma chwile słabości..
a nasz naród jest niestety niewdzięczny.. dlaczego od siatkarzy wymaga się teraz duzo po zwycięstwie LŚ 2012? żeby wygrywać, trzeba ciężko harować. nasz zespół nie jest w formie, co widać, ale możliwe, że ta forma przyjdzie kiedy indziej, np. na ME? tego nikt nie wie.. ale ja jednego jestem pewna - że dobrze jest gdy nasi wygrywają. gdy coś dzieje się źle - zostają tylko PRAWDZIWI kibice.
Błędy!
Petycja
Lol
jednego za drugim...
Re: Re: Lol
Prawdziwy kibic? HAHAHAHAHAHHAHA! Grałeś/grałaś kiedyś w siatkówkę lub uprawiałeś/-aś jakiś sport? Wiesz jak się buduje dobrą drużynę? Brazylia w tamtym roku nie grała o medale LŚ i Rezende nie stracił posady trenerskiej. Jeżeli chodzi o piłkarzy...tutaj zmieniają trenera praktycznie co chwilę. Dlaczego Smuda wyleciał? Bo przegrali! Podolski kiedyś powiedział, że Polacy nie osiągną sukcesu, jeżeli będą tak często zmieniać trenera. Dlaczego? Dlatego, że trener musi poznać zawodników. A to wymaga czasu!
Re: Petycja
Zgadzam sie w 100%. Kiedy nasi siatkarze wygrali LS 2012, wszyscy byli szczesliwi, a Anastasi byl uwazany za najlepszego trenera. Teraz kiedy troche im sie nie wiedzie to zaraz jest jego wina. Ktorys z siatkarzy to powiedzial (nie pamitam kto, ale prawdopodobnie M.Mozdzonek) "My nie jestesmy Brazylia, zeby w kazdej wiekszej imprezie wszystko wygrywac."
"Dumni po zwyciestwie, wierni po porazce"
Petycja
petycja
Re: Petycja
Prawda! Ten, kto to wymyślił, pewnie nawet nie wie, na czym polega ten sport. Nawet poprawnie nazwiska trenera nie potrafi napisać...Żałosne jest to, co ludzie robią przez swoją głupotę. Pozdrawiam frajera, który wymyślił tę petycję. ;>
| This discussion has been closed. |
Re: Idiotyzm i niedorzeczność!!!
#3: Darek - Idiotyzm i niedorzeczność!!!
A mi się chce śmiać z Ciebie, ciemna maso! Nie poszło nam na dwóch imprezach?! My zostaliśmy ośmieszeni na dwóch imprezach! IO- najważniejsza impreza w życiu sportowca, Anastasi był przekonany, że przywiezie medal i co?! Dostaliśmy lanie!! LŚ- jesteśmy drugą drużyną w historii tych rozgrywek, która nie będzie broniła złota, za to Anastasi pomnik powinien dostać, to się nazywa sukces! A złotego medalu na ME nie będzie, a to że ty wierzysz w te obietnice trenera, no cóż żal mi Ciebie dziecko.