"POKEMON" W TELEWIZJI POLSAT!
Żadna TV nie pokaże "Pokemonów"!
Gość#1 Jul 17, 2014, 18:55
No kurde jaka szkoda tą petycję zobaczyłem dopiero rok późnej, może jakby więcej ludzi dało głosy byłoby lepiej. Mam nadzieję, że kiedyś znowu dadzą pierwszy sezon pokemonów :).
Gość#2 Sep 09, 2014, 19:50
Czy mógłbyś kiedyś jeszcze raz spróbować z tą petycją i do tych stacji jeszcze raz napisać?
Gość#3 Apr 05, 2015, 11:21
Zabić i wymordować, panie adminie.
Jakoś mają czas na emitowanie (za przeproszeniem) gówna, typu "Słoiki" lub "Dlaczego Ja?", ale na coś godnego obejrzenia to nie!
To mi się nie podoba.
Jakoś mają czas na emitowanie (za przeproszeniem) gówna, typu "Słoiki" lub "Dlaczego Ja?", ale na coś godnego obejrzenia to nie!
To mi się nie podoba.
Gość#4 Feb 22, 2016, 15:21
Re:
Telewizja przez ostatnie kilka lat zeszła na psy. KAŻDA, BEZ WYJĄTKU. Nie wiem, czy jest sens ją oglądać. Za 10 lat będzie już tylko rozrywką dla emerytów, a za 20-30 lat telewizja - każda - umrze śmiercią naturalną. A Pokemony - sezon chyba 18. - lecą tylko na kodowanym DisneyXD, czyli dawnym Fox Kids i Jetix. Sam bym chętnie obejrzał pierwsze 2 albo 3 sezony. To był niesamowity hit na początku lat 2000-ych, później fenomen Pokemonów przeminął, ale to Polsat jest temu winny.
Gość#5 Mar 09, 2016, 12:30
Trudno, telewizja jest dla emerytów - na taki poziom zeszła - KAŻDA. Wiem, na szczęście, że sezon 1 "Pokemonów" można wygooglać i jest po polsku. Na jednej stronie wyskoczy wam cały pierwszy sezon! Próbujcie!