Dość kłamstw o śmierci księdza Jerzego Popiełuszki! List otwarty do Prezydenta RP.
Skontaktuj się z autorem petycji
Zakłamanie wśród hierarchów duchownych jest nadal kontynuowane.Czas na PRAWDĘ,bo prawda to Chrystus Pan!
Ta kwestia pociąga za sobą wiele innych wątków, stopień zakłamania dokładnie wyjaśnia Wojciech Sumliński.
Jak również pan prokurator Andrzej Witkowski za jego niezłomność zasługue aby jego praca nie poszła namarne i ta sprawa ( a za nią jeszcze więcej spraw) ujrzała światło dzienne.
Pragnę, aby potwór, który nas, NARÓD POLSKI trzyma za gardło i dusi, został zrzucony pod nasze stopy, a za krew z nas wypitą zapłacił.
Nie można tego zmienić ale,należy próbować zawsze i wszędzie.
...OTWARTOSCIA,...UMILOWANIEM PRAWDY ...KTOREJ SWIETY X. JERZY BYL KAPLANEM!
...PRAWDA JEST FUNDAMENTEM REDUTY ...POLSKI WIELKIEJ ... JEJ MOCY...i CHWALY!!?
powinna wyjść na jaw, być priorytetowym
zadaniem dla polskiego sądownictwa aby stało się
wiarygodnym, polskim wymiarem sprawiedliwości.
Zabić niewinnego katolickiego księdza, prawdziwego Syna Polskiego Narodu to ugodzić w samo Serce Polski.
A przede wszystkim w Boskie Prawo DEKALOGU
POLSKA ALBO BĘDZIE KATOLICKA ALBO JEJ NIE BĘDZIE.
Tak dyktuje mi serce i rozum.
Zbrodnia na osobie księdza Jerzego Popiełuszko, to mord założycielski III R.P. - spadkobierczyni PRL-u, więc nie ma mowy, aby mogła się dokonać kiedykolwiek prawdziwa Restytucja Polski, jeśli ta zbrodnia nie zostanie do końca wyjaśniona. Mam również w takim wyjaśnieniu "mój osobisty wątek", wyjaśnienie w poniższych linkach: http://www.zbzsos.bloog.pl/id,5020463,title,Zbrodnia-Nieukarana,index.html oraz: http://www.zbzukowski.bloog.pl/id,6530184,title,Dlugie-rece-sluzb-specjalnych,index.html W polsce niesuwerennej i nie odrodzonej, nie godzi się nawet przyjmować należnych nam odznaczeń, czego przykładem jest np. moja, osobista decyzja, link ponizej: www.walbrzyszek.com/news,single,init,article,14706
| This discussion has been closed. |
Bo nienawidzę wszelkiej maści kapusiów, wspólników zbrodni i sługusów komuny.
Czy potrzeba więcej powodów?