Dość kłamstw o śmierci księdza Jerzego Popiełuszki! List otwarty do Prezydenta RP.
Skontaktuj się z autorem petycji
Podpisałem ponieważ chcę żyć w normalnym kraju- nie chce zadnego kondominium z agenturą rusko-niemiecką i Żydokomuną. Nie chcę zadnych zbrodni zwanych "katastrofą smoleńsko katynską i PO-dłych lizusów- nieuków na najwyższych stanowiskch w polskim rządzie.
ludzie opamiętajcie się w tych zemstach Tu nie o prawdę chodzi !!!! Strach pomysleć co będzie jak wygra PiS,za chwile będziemy się modlić do byłego Prezydenta który zginał w katastrofie lotniczej . A co z Innymi katastrofami może tam tez pan Macierewicz znajdzie ładunki wybuchowe...Strach wracać do Ojczyzny .Boje się ze wygra PiS bo tu w Radio1490 w audycjach Pani Lucji Śliwy anty Polska propaganda.
Dlatego, że wierzę w treści zawarte w książkach Pana Wojciecha Sumlińskiego!
This comment has been removed by the person who wrote it.
A ksiadz Popieluszko oddal zycie za wiare i jest do dzis swiadkiem Jezusa Zmartwychwstalego ktory zyje w nas.Z serca blogoslawie Ewa
Na takim fundamencie nie zbudujemy nigdy wolnej i sprawiedliwej Polski.
Aby wreszcie odnalezc prawde
"Idź wyprostowany wśród tych co na kolanach..." Zbigniew Herbert. Cześć jego pamięci !
Cześć pamięci ks Jerzego ! Na pohybel mordercom i zdrajcom Rzeczpospolitej !
Każda polska organizacja mieniąca się patriotyczną, a przechodząca obojętnie obok takiej petycji zadaje kłam istocie swojego istnienia. - Ruch Rodaków-mieszkańców świata
http://www.rodaknet.com/IMAGES/index_2015_10_1_petycja_ks_popieluszko.jpg
Jesli oprawcy dalej będą chodzić na wolności i umierać z honorami, chowani na Powązkach... NIGDY nie będą wolnym Narodem, a tylko skundlonym z mentalnością raba, zdrajcy, wasala, homosovieticusa!
| This discussion has been closed. |