Dziś do Warszawy, jutro do Strasburga - 5h elektroradiologów
Skontaktuj się z autorem petycji
ale jeżeli nie ja to może nowe pokolenie techników będzie godnie
zarabiać .
Czy pozostałym Technikom tak dobrze się powodzi?
Gość
Dlaczego tak mało osób popiera tą akcję, czy pozostałym nie chce się jeszcze o coś zawalczyć? - chyba, że im sie tak dobrze powodzi, albo nie mają zasadniczej zbliżonej do najniższej krajowej po ponad 20 latach pracy.
Nie podpisujcie po co,ratownicy wczoraj porozumielisię z ministerstwem też dostaną po 400!!!!!!!siedźcie i czekajcie na mannę sama wam spadnie!!!!!
Podpisałam petycję ponieważ nie chcę pracować w szkodliwych warunkach 7,35 bez dodatkowego wynagrodzenia .Wybierając ten zawód państwo polskie oferowało mi 5-godzinny czas pracy i wcześniejszą emeryturę. Nie godzę się pracować w innym systemie niż 5 godzin. Szkoda że nie wybrałam zawodu pielęgniarki to miałabym teraz 400 zł podwyżki ,a tak pracuję tyle co inni ,a na dodatek w promieniowaniu jonizującym lat 29 za 1720 zł.
Mija równo tydzień od pojawienia się petycji w sieci,dobijamy do 400 podpisów SZOK!!!!!!!!!w tym czasie pielęgniarki zwołaly by cztery pikiety po 15 tysięcy czepków na metr kwadratowy stolicy,co musi się stać żebyśmy wyciągneli rękę z nocnika i nie udawali że robimy okłady na nasze problemy????????????
I doszliśmy do ściany oto granica naszego zaangażowania i możliwości 400 podpisów z czego połowa to nie związkowcy.Pozostaje podziękować pomysłodawcy tej ankiety jak i tym którzy podpisali.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Równie dobrze za chwilę jakiś "mądry" na górze wpadnie na pomysł, że skoro jesteśmy technikami i obsługujemy urządzenia, to czemu mamy być personelem medycznym? Przecież można nas "wpakować" do technicznych i obsługi, a dyrektorzy znowu oszczędzą.
| This discussion has been closed. |