Mariusz Wlazly do reprezentacji!
Inicjatywa kibiców - akcja
This comment has been removed by the person who wrote it.
Prawdziwy atakujący potrzebny jest natychmiast, Zagumny też by się przydał.
Jako doświadczony zawodnik wielokrotnie wyprowadzał drużynę z opresji.
Re:
Bardzo dobry pomysł! Żeby tylko znalazło się wiele chętnych osób, bo pojedyncze krzyki mogą nie zadziałać.
Sprostowanie.. WAŻNE!!!!!
Re: Re:
Prawda jest taka, że naprawdę wielu kibiców ma dość tego, że w kadrze nie ma najlepszych, że nie ma tej trójki, więc na pewno chętni będą.
mecz
Temat
Re: Temat
To co mamy siedzieć cicho i łykać kity AA? Sorry, ale kibice mają prawo do wyrażania swojej opini i nie wiem dlaczego miałoby to się skończyć z pożegnaniem opini, że jesteśmy najlepszymi kibicami?! Wręcz przeciwnie! Tym udowodnimy, że zależy nam na kadrze i chcemy jak najlepiej, pokażemy to, że nie zgadzamy się z decyzjami AA itd. Pokażemy, że potrafimy nie tylko świetnie dopingować, ale też potrafimy tupnąć nogą!
Re: Temat
Mamy prawo wiedzieć, dlaczego tak wygląda obecna kadra. Gdyby nie my to hale byłby puste, a siatkarze zarabiali tyle ile na zbieraniu truskawek. Nie chcemy powoływać zawodników, bo od tego jest trener, ale skoro obecnie nie ma selekcjonera, który nie powiedziałby, że z naszą kadrą jest coś nie tak, to nie dziw się, że robimy takie akcje.
Spoko, chcesz oglądać kolejne porażki naszej reprezentacji to rób jak chcesz. My nikogo nie zmuszamy. Wstyd to robi nam AA nie powołując najlepszych siatkarzy. Teraz z nas się śmieją, że zamiast mieć w kadrze Wlazłego, Gumę, czy Plińskiego, bawimy się w kółko wzajemnej adoracji.
Re:
PZPS jest z Mariuszem. Prezes Przedpełski popiera naszą akcję i wie, że Mariusz nie jest jej twórcą, czy opiekunem.
Re: Re: mecz
Ale AA na coś takiego nie pójdzie ;) Dobrze by wiedział, że by zawalił, bo skład kibiców miałby Zagumnego, Wlazłego, Plińskiego... na pewnos skład byłby o niebo lepszy niż jego ;)
kadra siatkówki
Zgadzam się w pełni z powyższym pismem. To nie chodzi tylko o Mariusza, bo przeciez nie wejdzie teraz i nam wszystko powygrywa. Chodzi o podejście AA do reprezntacjii i PZPS.
Osobiście uważam że najbardziej odpowiedzialny za sytuację jest prezes Przdpełski!. Jak można było podpisać z trenerem umowę przed olimpiadą!Podpisał! I już Guma boiska nie zobaczył.Tłumaczenia Pan Popko są kompromitujące, sam słyszałem jego wypowiedź w ktorej twierdził że AA będzie więcej korzystał z Zagumnego i co.
Ale skoro PZPS w pełni poparł decyzje AA to rozumiem że w razie niepowodzenia cały zarząd z prezesem honorowo poda się do dymisji. Bo jak nie to będzemy mieli PZPN Pana Laty czyli ,, nic się nie stało"
Re:
Krzyczeć do TV! :P
A tak serio, według mnie najlepszą pomocą będzie przekonanie osób, które na ten mecz się wybierają. Bo ludzie narzekają, że przecież akcja nie spowoduje, że Mariusz wróci, że tamat jest zamknięty. Trzeba przemówić tym osobą, że akcja ma na celu pokazanie naszego sprzeciwu i niezadowolenia z zaistniałej sytuacji, a nie tak wielu mówi, żeby wymusić powrót Mariusza.
Co do tych okrzyków, to można krzyczeć nie tylko na przerwach technicznych. Poza tym fajną rzeczą byłoby poinformowanie osób, które wybierają się na Memoriał o tej akcji. Może osoby z Płocka i okolic mogłyby stać w pewnych punktach i opowiadać o tym pomyśle. Chodzi o to, żeby zwrócić uwagę osób, które np. nie mają dostępu do internetu, bądź nie słyszały o tej akcji.
Re: Re: Temat
Jeszcze raz przypominam ,że petycja dotyczy tylko M.Wlazłego i w takiej a nie innej formie ją popieram.Pomysł na turniej wagnera dotyczy TYLKO wlazłego.Odczepcie się z łaski swojej od zagumniego i (sic!)Plińskiego...Przypominam:zagumny porozumiał się z trenerem a pliński....CHolera przecież typ przegrał SPORTOWO a nie w wyniku nieporozumień.Koleś jest już po prostu za słaby i więcej gada niż gra.Odsyłam do playoff z tego i poprzedniego sezonu.plińskiemu(jeden z braci Daltonów)dziękuję za piękne lata gry w kadrze i życzę powodzenia w lidze.Tym którzy żyją przeszłością przypominam ,żę MŚ w JAponii odbyły się w 2006 roku.PZDR
Jeszcze jedno
Rozpisałem się bo jak czytam tu modły błagalne o powrót D.Plińskiego to zastanawiam się czy nie pośpieszyłem się z poparciem dla dla inicjatywy a sama petycja nie dotyczy Wlazłego tylko pomysłu wybudowania pojazdu do przenoszenia w przeszłość.Dokładnie do grudnia 2006.Budzimy się ludzie!Mamy już 2013rok!PZDR siatkarsko!