Apel o rozpatrzenie i przyjęcie przez Sejm RP ustawy o związkach
Skontaktuj się z autorem petycji
Powodzenia życzę w walce o Wasze dobro!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Więcej tolerancji, więcej miłości, więcej szacunku i zrozumienia :)
poza tym 5 gwiazdek na 5 możliwych dla tekstu i inicjatywy
Re: jestem przeciw
Te potrzeby podatkowe i inne to generalnie ściema - dlaczego nie wprowadzić wprost zapisów zmieniających sprawy dziedziczenia, pochówku czy innych o które się niby ubiegacie?
Tak naprawde chcecie małżeństw i adopcji dzieci bez ograniczeń
- bo jak da się wam związki partnerskie - to na zasadzie, że nie wolno dyskryminowac związków - da się wam małżeństwa ( orzeczenia unijne) a jak będą małżeństwa, - to na zasadzie nie dyskryminacji małżeństw będziecie mieli prawo do dzieci - a tym samym będziecie wypaczac całe nowe pokolenie w myśl zaspokajania pragnień które wcale wam szczęścia nie dadzą, co najwyżej chwilowe, okresowe przyjemności.
Wiem co pisze i wiem dobrze, że brnięcie w chorobę ( wykresloną z listy chorób, ale wyleczalną co potwierdzają osoby zajmujące sie leczeniem niechcianych skłonności) zamiast z niej wychodzic i na dodatek chcecie w nią wciągnąc innych.
Męzczyźni : Mieliście nadopiekuńczą matkę ( najczęściej) i "wycofanego" ojca - lub jego brak, do tego najczęściej dochodzą kłopoty z rówiesnikami w szkole i kilka innych rzeczy które przesądzają o emocjonalnym zranieniu, pustce, braku miłości mężczyzny w waszym życiu , które chcecie zaspokoić seksem - co de fakto tylko powiększy dziurę i pustkę.
Kobiety odwrotnie - brak, czy wycofana matka, dominujący ojciec i brak wam matczynej miłości, której na próźno szukać u partnerek - nawet jak wam dadzą taką miłośc w związku to nie zaleczą tym rany powstałej w dzieciństwie. Naprawde ludzie, poszukajcie książek i wyjaśnień na ten temat, jesli chcecie wyjść z problemu a nie sie w nim pogrążac. Pokazcie mi wiekowego homoseksualistę który jest szczęsliwy ...
życze wam wszystkiego najlepszego, ale nie spełnienia wszystkich waszych życzeń, bo niektóre prowadzą was wprost do zguby.
Ojoj
Cóż, na głupotę nie ma po ludzku rady. Żal tylko, że tak dużo ludzi daje się wciągnąć w to bajarzenie.
Pomyślcie, cała przyroda działa tak, że musi być samiec i samica. Dlatego musi być kobieta i mężczyzna, by coś z tego było! Inaczej, po prostu się nie da. To czysta fikcja! Jakbyś miał(a) dwóch ojców albo dwie matki zamiast ojca i matki to po prostu by Cię na świecie nie było. Proste! Cóż, nie dla wszystkich.
Re:
Związki homoseksualne nie są normalne i nigdy nie powinny mieć takich samych praw co normalne pary
Re:
"par" - okey
ale "rodzin" ? Jaka to rodzina tej samej płci, Tata-Ojcem, Tata-Matką ?
Boję się podpisywać takie coś, bo za parę miesięcy będziecie chcieli mieć i dzieci dla siebie ...
Kochacie się na swój sposób, ja to rozumiem, akceptuję. Można związek jakiś tworzyć (partnerski, lub pseudo małżeński - bo jaki ma wpływ biblia czy innej wiary gdzie zapisane jest "małżeństwo łączy mężczyznę i kobietę") ale nie rodzinę !!
W USa jest odłam wiary od katolickiej, może mają to gdzie indziej księgowane, w innych ołtarzach ślubują przed Bogiem.
A Tu jest Polska, kraj absurdów, katolicki kraj...
UWAGA PETYCJA DRAGON BALL W TV4
Dragon Ball to anime które nauczyło nas co to jest prawdziwa przyjażń poświęcenie i że trzeba zawsze dążyć do celu nawet jeśli jest bardzo tródny do spełnienia!
Podpisujcie petycje. Prosze podpisujcie tom petycje!
Z góry dziękuje w imieniu Fanów DB i moim!
macie link:
http://www.petycjeonline.com/dragonball
...
Zdecydowanie na nie nie zamierzam w przyszłości narażać moich dzieci na widok takich par legalnie sie z tym noszącymi...
-.-
Re:
Przecież już wychowują swoje dzieci. Nie wiedziałeś/-aś? Tysiące dzieci :D
Re: Re: jestem przeciw
#238: nawrócony - Re: jestem przeciw
Skąd wziąłeś te bzdury?
NIE !!! dla zboków i wynaturzeń
Łobuzy i zboczeńcy!
Bandyci i zboczeńcy! Weźcie ślub w urzędzie albo w kościele i macie legalizację, a chorzy umysłowo niech się leczą z dewiacji i po udanej terapii również mogą zalegalizować związek z osobą innej płci
| This discussion has been closed. |