Petycjeonline.com

Petycja na rzecz budowy stacji metra na Białołęce.

Petycja o zwołanie nadzwyczajnej rady m st warszawy

Gość#1 Sep 15, 2016, 12:59
Witam
Jak mogę się podpisać osobiście bo przez Internet nie umiem i nie mogę Justyna mieszkanka Bialoleki i ulicy BERENSONA
p
Kamil Hajduk#2 Sep 16, 2016, 06:35

Re:

#1: -  

Oczywiście będzie możliwość podpisania dzisiaj poroznoszę listy :)

Gość#3 Sep 19, 2016, 15:46
Witam,
Kochani pamiętajcie, że głównym powodem odrzucenia pomysłu na metro dla Białołęki był fakt, iż osoby tam i owszem mieszkają, ale nie są zameldowane co niestety obniża rangę ogromnej potrzeby wydłużenia budowy planowanego odcinka metra w stronę Zielonej Białołęki! Oczywiście w całej rozciągłości popieram petycję, ale jestem niestety realistką i szanse są w takiej sytuacji marne. :(
Edi2004#4 Sep 19, 2016, 15:47

Brak meldunku wszystko psuje

Kochani pamiętajcie, że głównym powodem odrzucenia pomysłu na metro dla Białołęki był fakt, iż osoby tam i owszem mieszkają, ale nie są zameldowane co niestety obniża rangę ogromnej potrzeby wydłużenia budowy planowanego odcinka metra w stronę Zielonej Białołęki! Oczywiście w całej rozciągłości popieram petycję, ale jestem niestety realistką i szanse są w takiej sytuacji marne. :(

Gość#5 Feb 20, 2018, 21:44
W jaki sposób chcesz zmienić decyzję w sprawie metra skoro rozpisany został przetarg a do wyborów to może nawet zostanie wybrany wykonawcą odcinka na Bródno?

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.