Alarm - brońmy dobrej żywności


Gość

/ #324

2016-03-18 10:23

Uwazam, ze zywnosc wytworzona w warunkach domowych jest zdrowsza poniewaz nie zawiera tylu konserwantow co zywnosc wytwarzana na skale przemyslowa. Kazdy kto wytwarza wieksza ilosc produktow niz potrzebuje powinien miec mozliwosc sprzedazy ich bez zbednych formalnosci i przepisow, ktore utrudniaja to. Ja jako konsument mam swiadomosc, ze np. maslo, twarog, smietana czy inne wyroby domowe sa wytwarzane w podobny sposob jak robie to sama w swoim domu i nie wymagam zeby osoba je wytwarzajaca miala do tego celu specjalne warunki. Ponadto mozliwosc sprzedazy swoich plodow rolnych czy zywnosci z wlasnego godpodarstwa stwarza mozliwosc zarobienia dodatkowych pieniedzy, co biorac pod uwage sytuacje w kraju daje mozliwosc polepszenia sytuacji finansowej wielu ludzi.