Petycja o oddalenie praw moderatorskich

Quoted post

Tadzio

#46 Re:

2015-11-08 21:40

#40: Shillo -  

Zgadzam się (jak już napisałam wcześniej) z tym ze wywlekanie spraw z elitami jest przedawnione, ale nie chodzi też tylko o tamten incydent - na pewno tyle osób by się tu nie zebrało gdyby tylko o to chodziło.  Mi to wisi czy Geo będzie modem czy nie będzie - bo może być ktoś i jeszcze gorszy w jej miejsce, ale wielu użytkownikom wielokrotnie zaszła za skórę, widząc po dzisiejszym odzewie. To nie jest jednorazowa akcja w obronie konkretnej osoby w konkretnej sprzeczce, tylko ogól opinii zebranych przez dłuższy czas. To jest fakt, którego nie da się ignorować. Shillo, nikt nie chce strzelać z armaty, nikt nie chce iść jej ukrzyżować, nikt jej źle nie życzy, ale nie można zaprzeczyć że problem istnieje i dotyka całej społeczności.
Wiem że nie piszesz (piszecie, Rukson) że to zignorujecie, ale zdajecie się ku temu chylić.

Odpowiedzi

Rukson

#48 Re: Re:

2015-11-09 07:15:03

#46: Tadzio - Re:  

Nie staram się przed niczym uchylić, bo to, co musi być przekazane wyżej zostaje przekazane wyżej.
Staram się zrozumieć zarówno jedną jak i drugą stronę, ale nie jestem od oceniania, kto tę rację ma.