List Otwarty do Wójta Gminy Siedlce Henryka Brodowskiego

Quoted post

abc

#6 ...

2015-12-17 07:19

Też jestem mieszkańcem Chodowa, i pytam autora petycji: dlaczego pisze Pan w imieniu mieszkańców? Ja akurat nie chce opowiadać się po stronie Pana Dyrektora i nie życzę sobie, by ktoś w moim imieniu to robił. Proszę sobie pisać petycję w swoim imieniu. Pomimo, że podpisał ją PAN swoim imieniem i nazwiskiem, to chyba należałoby też zmienić nagłówek petycji. 

Odpowiedzi

Andrzej Jobczyk
Autor petycji

#28 Re: ...

2015-12-17 22:41:51

#6: abc - ... 

Oczywiście nie piszę w imieniu wszystkich mieszkańców gminy, tylko reprezentuje część mieszkańców, którzy mają podobne pozytywne zdanie na temat działalności Krzysztofa Chromińskiego. Niestety nie mogę edytować zamieszczonej petycji i jeśli użyty wzrot jest wg. kogoś nadużyciem - szczerze przepraszam. 

Z całym szacunkiem

#30 Re: ...

2015-12-17 23:47:27

#6: abc - ... 

Panie, skoro wiadomo, że Andrzej Jobczyk, człowiek o uznanym dorobku artystycznym, mieszkaniec Chodowa podpisał się imieniem i nazwiskiem, że jest za Chromińskim, Panu również wolno wnieść komentujący głos sprzeciwu, tylko dla równości  podpisz się Pan imieniem i nazwiskiem, bo póki co, nie ma pewności, czy nie jest Pan np. jakąś panią i czy na pewno z Chodowa.