PETYCJA O UWZGLĘDNIENIE MIASTA KIELCE NA MAPACH POGODOWYCH W STACJI TVN / TVN METEO / TVN 24

Szanowna Redakcjo:
TVN METEO,
TVN 24
FAKTY TVN

Województwo Świętokrzyskie to rozwijający się region Polski. To miejsce atrakcyjne turystycznie o niezliczonej ilości atrakcji wartych odwiedzenia przez rodaków i turystów z całej Europy. W czasie pandemii, szczególnie okrutnego czasu dla branży turystycznej, apelujemy o uwzględnienie miasta Kielce jako miasta wojewódzkiego na mapach pogodowych prezentowanych na Państwa antenie.

Brak informacji na temat pogody w naszym regionie sprawia, że województwo świętokrzyskie zdaje się być wykluczone, pominięte, mniej znaczące. Pomiędzy Mazowszem i Małopolską na Państwa mapach pogodowych istnieje pusta przestrzeń, w której mieszkamy i pracujemy my - przedsiębiorcy, inwestorzy i lokalni patrioci, którym zależy na dobrym wizerunku regionu. Trudno jednak jest przebić się do świadomości rodaków z informacją na temat walorów i atrakcji jakie przygotowaliśmy dla osób nas odwiedzających, gdy nasi potencjalni goście na mapie pogodowej nie widzą świętokrzyskiego miasta wojewódzkiego.

Czas panemii oraz powrotu do normalności to długa i ciężka droga. Będziemy wdzięczni jeśli pozytywnie rozpatrzą Państwo naszą prośbę, być może dzięki temu więcej osób zdecyduje się na odwiedzenie naszej małej ojczyzny - świętokrzyskiej ziemi.

Z wyrazami szacunku,
Mieszkańcy i miłośnicy województwa świętokrzyskiego.

mapa_tvn_.jpg

Radosław Kowalik - Ruch Małomiejski: Suchedniów Tu i teraz    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam Radosław Kowalik - Ruch Małomiejski: Suchedniów Tu i teraz do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.