Petycja o wprowadzenie przeszkód rolkarskich do sali w Świętej Katarzynie

W petycji skierowanej do Siechnickiej Inwestycyjnej Spółki Komunalnej zwracamy się z prośbą o możliwość przechowywania 3 przeszkód rolkarskich, które umożliwią dalszy rozwój sportowy wszystkim uczestnikom rolkarskich zajęć w gminie Siechnice. Pomimo ogromnego zainteresowania naszymi zajęciami (co tydzień na sali gromadzimy ponad 35 osób) nasze prośby o wprowadzenie przeszkód na sale spotkały się z odmową.

Ze względu na duże zaangażowanie naszych rolkarzy, którzy bardzo potrzebują nowej infrastruktury do rozwoju, prosimy o pozytywne rozpatrzenie naszej prośby.

Przeszkody, które chcemy przechowywać to:

Box (składany) - przeszkoda, która pozwala na doskonalenie umiejętności skakania, zeskakiwania. Świetnie imituje przeszkody takie jak krawężniki, murki, schodki.

2 kickery - małe "zjazdy", które mogą służyć zarówno w celu doskonalenia zjazdów na rolkach, jak i wybijania się z małych górek.
IMG_20200112_144420.jpgNa całym kompleksie jest miejsce idealne do składowania tych przeszkód. W chwili obecnej przechwywane sa tam pomoce innych szkółek.

Jacek Skorupski, Wrocław Rolkuje    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam Jacek Skorupski, Wrocław Rolkuje do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.