Petycja w sprawie przywrócenia Janusza Rynkiewicza na łowczego okręgu Koszalin

1. Koleżanki i koledzy myśliwi oraz sympatycy, przyjaciele i znajomi proszę o oddanie głosu na kolegę Janusza Rynkiewicza Łowczego Okręgowego Polskiego Związku Łowieckiego Koszalin na stanowisko łowczego w związku z tym, że bez podania przyczyny uzasadnienia została z powierzonej funkcji odwołany.
    Szanowne koleżanki i koledzy naszą pasję myśliwską w ostatnim czasie Rząd próbuje nam ograniczyć poprzez systematyczne wprowadzanie zmian Statutowych Prawnych w efekcie których niebawem wieloletnia tradycja Myśliwska zostanie w znaczący sposób wyeliminowanie w naszym kraju.
    Nie możemy na to pozwolić i biernie stać musimy się zjednoczyć bez względu na przekonania polityczne, światopoglądowe czy inne każdy ma prawo do anonimowego czy oficjalnego oddania swojego głosu w petycji internetowej.
    Gorąco zachęcam i serdecznie proszę o oddanie głosu oraz przesłanie do znajomych.

Składając podpis, uprawniam Adam Wegner do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.